Vertiv Liebert PDX

Reducerer dine driftsomkostninger markant med Liebert® PDX

Den nyeste kompressor køleløsning til datacentre fra Vertiv;

Ny Liebert® PDX med kompressor med variabel hastighed 15 til 120 kW

Liebert® PDX er udstyret med kompressorer med variabel hastighed og iCOM ™ -styring.  Designet til at være den mest effektive, pålidelige, fleksible og smarte kompressor køleløsning til datacentre.

 • Effektivitet
  Liebert PDX maksimerer delbelastningseffektiviteten sammenlignet med almindelige DX-køleløsninger, hvilket reducerer driftsomkostningerne markant og resulterer i den mest energieffektive DX-teknologi, tilgængelig på markedet.
 • Kølekontinuitet
  Liebert PDX sikrer præcis og konstant kontrol af luftstrøm, temperatur og fugtighed. Takket være et innovativt design og anvendelse af avancerede teknologier, der matcher kravene til kølekontinuitet fra de mest betroede certificeringsmyndigheder for design og drift af datacentre.
 • Unik fleksibilitet
  Liebert PDX forbedrer skalerbarhed af direkte ekspansionssystemer til datacentre, hvor varmebelastninger i begyndelsen er meget lav eller udsat for udsving. Et bredere driftsområde giver klare fordele over for de varierende kapacitetsbelastninger, der er i datacentre.
 • Smart kontrol; iCOM
  Liebert PDX smart kontrol administrerer og optimerer hele køleløsningen, er fuldt programmerbar via et avanceret og brugervenligt controllermodul og kan integreres med almindelige BMS-protokoller, der giver mulighed for fjernovervågning.

Interesseret at få et personligt møde eller telefonmøde?

Tryk her for at bestille et møde med os