Er dit datacenter klar til de nye ESG-rapporteringskrav i januar 2024?

EkkoSense, den førende udbyder af AI-aktiveret software til optimering af datacenterydelser, gør det nemt at rapportere ESG rapporter

Vær klar med dit ESG-rapportering med softwaren, EkkoSoft Critical 8.

Datacenteroptimeringssoftware, EkkoSoft Critical 8,  giver operationelle synlighed i realtid, fjerner termisk- og strømrisiko, optimerer kølekapaciteten, minimerer energispild og viser vejen for at opnå netto nul på tværs af din kritiske M&E-infrastruktur.

Ekkosoft krav til bæredygtighedrapportering

Indsaml maskinlæringsdata på et detaljeret niveau. Skab fordybende digitale tvillinger af dine faciliteter til intuitiv visualisering. Udnyt AI-drevne algoritmer til at analysere og identificere, hvor specifikke optimeringshandlinger er nødvendige.

Virksomhedens bæredygtighedsrapportering for datacentre – er du klar?

Detajleret data

Indsaml detajleret data om køling, strøm og pladsdata på individuelt rackniveau ved hjælp af de nyeste billige IoT-aktiverede trådløse sensorer.

Digital twins

De nyeste 3D-visualiseringsteknikker gør det nemt for datacenterteams at fortolke komplekse data og fremhæve uregelmæssigheder.

Maskinlæringsdata og AI-algoritmer

Maskinlæringsdata og AI-algoritmer hjælper med at omsætte potentielt milliarder af datapunkter til indsigt for at understøtte optimeringsbeslutninger i realtid.

Anbefalede Handlinger

Giver driftsteams klare anbefalede – og revider bare – handlinger til trinvise ændringer for at understøtte kontinuerlig datacenteroptimering.

Fuld rapportering

Generer fuld rapportering om alle dine nøgleforretnings-KPI’er med overholdelsesklar ESG-rapportering forud for deadlines i januar 2024.

Intuitiv dashboard UX

Konsolideret grænseflade til kapacitet, strøm, termisk ydeevnestyring og rapportering.

Ekkosoft critical 8 oversigt
Bjørn Hansen

Ønsker du sparring eller mere information

Vi er specialister inden for datacentre og netværkskabling.

Kontakt mig på tlf. 4050 0460

Bjørn Hansen
Datacenter Specialist