Ekkosense

EkkoSense udpeger Wexøe A/S som regional partner for Danmark og Sverige

2. maj 2023 – EkkoSense, den førende udbyder af AI-aktiveret software til optimering af datacenterydelser, der bruges internationalt af førende brands, har udpeget Wexøe A/S som regional partner for Danmark og Sverige.

Wexøe vil yde lokal support med EkkoSenses gennemprøvede EkkoSoft Critical software til optimering af datacentre. Softwaren gør det muligt for datacentre at opnå kvantificerbare energi- og kulstofbesparelser, reducere risikoen og øge kapaciteten – alt sammen inden for få uger.

Wexøe er en erfaren integrator af datacenterløsninger med stort fokus på energioptimering.

I en kommentar til partnerskabet siger Wexøe A/S’ administrerende direktør Mogens Brusgaard:

 ”Jeg er spændt på vores nye samarbejde. EkkoSenses kombination af trådløse IoT-sensorer og kraftfuld visualiserings- og analysesoftware vil ikke kun understøtte vores datacenterkunders daglige drift, men også hjælpe dem med at opnå kvantificerbare reduktioner i CO2-emissioner. EkkoSoft Critical er en game changer for datacenterindustrien, der bringer en helt ny klasse af nøjagtighed og granularitet til datacenterdrift og hjælper teams med at optimere ydeevnen af deres eksisterende investeringer.

Softwarens evne til at give ægte realtidssynlighed af køling, strøm og kapacitetsydelse viser ikke kun, hvad der sker, men også hvorfor – hvilket giver teams mulighed for at træffe datadrevne beslutninger om, hvordan de løser problemer og potentielt undgår forretningskritisk nedetid. Ud over en forbedret køleoptimering  vil datacentre også drage fordel af værdifuld data til at understøtte deres planer og forebyggende vedligehold.

“Vi ser også frem til at demonstrere Ekkosenses software EkkoSoft Critical for besøgende på Stockholm Tech Show d. 3-4 maj og præsentere fordelene ved EkkoSense, herunder fjernelse af termisk- og strømrisiko, minimering af energispild og bidrag til CO2-besparelser til virksomhedens ESG-programmer ,” tilføjer Mogens.

Matthew Farnell, EMEA Director hos EkkoSense tilføjer:

-EkkoSoft Critical er det mest intelligente og intuitive “immersive” AI-drevne softwareværktøj til selvoptimering af datacentre på markedet. Det er allerede i anvendelse og godkendt af internationale mærker, herunder Virgin Media O2, Digital Realty, mobiloperatør Three og Telehouse. EkkoSoft Criticals light-touch-tilgang, der kan implementeres inden for få uger, giver hurtige fordele for organisationer – især dem, der ønsker at reducere brugen af datacenterkøling og levere energibesparelser som en del af virksomhedens ESG-forpligtelser.

Team EkkoSense ser virkelig frem til at arbejde med Wexøe A/S, og Stockholm-showet er en fantastisk platform til at sætte gang i partnerskabet.”

Matthew Farnell

EkkoSoft Critical-softwaren leverer køleenergibesparelser og hjælper datacentre med at reducere køleenergiforbruget på et tidspunkt, hvor ESG-kravene aldrig har været højere. Med EkkoSoft Critical leverer EkkoSense en overbevisende business case, der muliggør ægte M&E Capacity Planning i realtid for strøm, køling og plads til en brøkdel af prisen for dyrere og komplekse DCIM-løsninger. EkkoSense hjælper datacenterteams med at sikre umiddelbare fordele, med light-touch-implementering.

Find den officielle pressemeddelelse her (På engelsk)  Ekkosense – Wexoe Partnership – Final

Bjørn Hansen

Ønsker du sparring eller mere information

Vi er specialister inden for datacentre og netværkskabling.

Kontakt mig på tlf. 4050 0460

Bjørn Hansen
Datacenter Specialist