Webinar Microsens

MICROSENS

Bliv klar til fremtidens bygningsautomation

Kort introduktion af IP-baseret bygningsautomation

Med 25 års erfaring inden for netværksteknologi, tilbyder MICROSENS nu også egnede løsninger til bygningsautomation. MICROSENS er en af ​​pionererne inden for IP-baseret bygningsautomation, der fusionerer bygningsteknologi og it-netværk.

IP-baserede netværksenheder, systemer og moduler administrerer opvarmning, aircondition, offentlig adresse, belysning, adgangskontrol og en masse andre applikationer i en bygning.
Resultatet: Et innovativt og sikkert automatiseringskoncept! Med denne banebrydende tilgang, opnår MICROSENS decentrale, modulære, skalerbare bygningsautomatiseringssystemer, der bruger IT-netværket som dets infrastruktur.

Klik her for at se mere om IP-baseret bygningsautomation her

Webinarets emner:

  • Lighting via Power over Ethernet (PoE)
  • Automation via IP

Sprog:
Webinaret vil blive holdt på engelsk. Efterfølgende spørgsmål og dialog på dansk

Tidspunkt:
Torsdag 2. april kl. 9.00-9.30 med mulighed for efterfølgende spørgsmål og dialog

Webinarets vært:
Nikolaos Zacharias, Business Unit Manager: Smart Building Solutions hos Microsens

Kort om Microsens
Overførsel af information via fiberoptiske forbindelser giver mange fordele. MICROSENS GmbH & Co. KG anerkendte dette meget tidligt. Som en af ​​pionererne, har virksomheden udviklet og produceret højtydende kommunikations- og transmissionssystemer i Tyskland siden 1993. Individuelt tilpasset kravene fra forskellige anvendelsesområder og indlejret i omfattende koncepter for de enkelte sektorer. Men frem for alt tæt på kunden. Tekniske udfordringer fra kundeprojekter indarbejdes direkte i produktudvikling. På denne måde oprettes IP-baserede automatiseringsløsninger til moderne bygninger, omkostningseffektive netværkskoncepter til kontor og arbejdsområde, robuste og fejlsikre løsninger til industrimiljøer, optiske transportsystemer fremtidsorienterede brednetværk og effektiv kobling af steder og computercentre.

Hvis du ikke nåede at se webinaret kan du finde præsentationen her.