Vindenergi

Mød os på Wind Energy Denmark – HI-2019

Siden vi leverede vores første MV transformer to OEM vindindustrien for mere end 15 år siden, har vi positioneret os som en konkurrencedygtig og kompetent partner til vindmølleindustrien – både på land og til vands.

Mød os på Wind Energy Denmark i Messecenter Herning

For mere end 15 år siden leverede vi vores første MV transformer to OEM vindindustrien og har siden – i ganske betragteligt omfang – udvidet vores sortiment mod denne industri både til on- og offshore applikationer.

Således kan vi i dag levere alt fra strømtransformere og shuntreaktorer til kabelforbindelser og tilbehør, fiberoptisk kommunikations løsninger og UPS anlæg. Ligeledes har vi et samarbejde med en række førende fabrikater og deler gerne vores og deres viden med dig.

Vi ønsker at være en førende socialt ansvarlig samarbejdspartner, der hjælper skandinaviske virksomheder inden for vindenergi med at udnytte deres fulde potentiale gennem skræddersyede løsninger til infrastruktur, installation, automation og kommunikation.

Som lokal danske partner tror vi på, at vores forretning kan bidrage positivt til omstillingen til grøn energi og samfundet som helhed.

Vi udstiller på Wind Energy Denmark på HI-2019. Du finder os på stand F0044. Vi vil rigtig gerne vise dig verdens mest kompakte 66kV til offshore anvendelse