Salgsingeniør til stærkstrømsløsninger

Kommerciel person til teknisk salg af stærkstrømsløsninger til elforsyningen i Jylland/Fyn.
Vil du indgå i et teknisk, kommercielt team, der udvikler og leverer branchens bedste løsninger til bane- og elforsyning samt dele af industrien i tæt partnerskab med vores kunder?

Jobbet 

Ansvar for eget kundesegment i elforsyningen, hvor du skal drive forretningsudviklingen i samarbejde med dine kollegaer og vores internationale partnernetværk.  

Hvem er du? 

  • Du er en udadvendt og opsøgende person, og dit daglige arbejde er kendetegnet af struktur, målrettethed og vedholdenhed;  egenskaber, der er grundlaget for at skabe resultater hos vores kunder. 
  • Du trives, når dialogen med vores kunder kommer ind på bæredygtige tekniske løsninger, der skaber værdi for vores kunder og som berettiger vores image som markedsførende inden for stærkstrømsløsninger – lige fra kabeltilbehør til transformere og koblingsanlæg. 
  • Du er forretningsorienteret og trives med at både dine kunder og Wexøe A/S måler dig på de resultater, du skaber.

Din baggrund 

  • Du har en el-teknisk baggrund, gerne på ingeniør- eller elinstallatør-niveau. Hvis du på nuværende beskæftiger dig inden for teknisk rådgivning eller teknisk salg vil dette være en fordel, men ikke et krav. 
  • Du trives i en udadvendt rolle, er proaktiv, opsøgende og selvkørende. Du har kommerciel indsigt og sans for “god forretning” for alle parter, understøtter vores grønne omstilling og den fortsatte positive udvikling i Power-divisionen. 

Da en stor del af dit arbejde er at have en tæt dialog med teknikere og kommercielle personer hos vores partnere, er det et krav at du både taler og skriver engelsk. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af et  kompetent team i vores stærkstrømsdivision, Power, som er i  rivende udvikling. 

Vi bruger hinandens kompetencer i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Derudover støtte fra vores partnernetværk, der leverer det bedste inden for stærkstrømsløsninger og -komponenter. 

En god arbejdsplads, som bidrager direkte til indfrielse af FN’s Verdensmål, med engagerede og hjælpsomme kolleger, højt til loftet og frihed under ansvar. Hertil naturligvis en konkurrencedygtig lønpakke efter kvalifikationer, firmabil, en attraktiv pensionsordning med sundhedsforsikring, sociale og sportslige arrangementer m.m. 

Arbejdssted: 

Værløse eller Vejle 

Hvem er Wexøe? 

Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores faglige kompetencer inden for specialløsninger. Vi er tæt på vores kunder og forstår deres succeskriterier, så vi kan sikre den optimale løsning – også hvis vi skal udvikle den selv. Målet er altid det gode, langsigtede resultat, men også at være nemme at gøre forretning med både i processen og i udbyttet. 

Vi udvikler og leverer specialløsninger med stærke brands og rådgiver på tværs af vores netværk af partnere. Gennem divisionerne Installation, Industry, Power og Solutions skaber vi løsninger med fokus på TCO inden for hhv. elektriske installationer, automatisering, stærkstrøm og datainstallationer. 

Har du spørgsmål til stillingen: 

Stillingen refererer til divisionschef Peter Harrig Nielsen. Vil du vide mere om stillingen, så kontakt ham på tld 2550 6620 eller  phn@wexoe.dk. 

 

Tiltrædelse: 

Snarest mulig