RailCPH

Mød os på Rail Copenhagen

Mød Wexøe på RailCPH d. 13. juni på Tivoli Congress Center. Wexøe er banebranchen stærke, danske partner gennem de sidste mere end 60 år.

Tag en pause – mød banebranchens stærke, danske partner

BaneBranchen afholder hvert år RAILcph med fokus på erfaringsudveksling og networking. Konferencen er blevet stedet hvor infrastrukturforvaltere, myndigheder, operatører, industri, studerende og politikere fra mange lande mødes.

Mellem konferencerne i udstillingsområdet møder du banebranchens leverandører.

I mere end 60 år har Wexøe leveret løsninger og komponenter til dansk baneinfrastruktur. Vi samarbejder med europas førende producenter på området og har stor ekspertise, faglighed og omfattende markedsindsigt.

Den danske baneinfrastruktur er kritisk afhængig af solide løsninger og samarbejdspartnere. Vores kunder opnår altid sikkerhed for kvalitetsløsninger, overholdelse af krav og langsigtede resultater. Vi har fokus på sektorens ønske om driftssikkerhed og baseret på solid nichefaglighed samarbejder vi med stor agilitet, så både processer og resultater bliver optimale.

Banebranchen stiller store krav, og selv små komponenter har stor betydning. Vi har mange års erfaring i at finde innovative løsninger til eksisterende og nye systemer til den danske banebranche, heraf et mangeårigt samarbejde med Banedanmark. Samtidig arbejder vi tæt med anerkendte partnere om stærke brands. Derfor kan vi dele den nyeste viden om både markedet og mulighederne med vores kunder. Fra EU-normer til regler for bygning af kørestrømsystemer.

Se et uddrag af vores løsninger

Har du brug for sparring omkring en løsning?

Din kontaktperson:

Henning Kræmmer
Produktchef
[email protected]
Telefon: 2689 0476