Elforsyning

Mellemspænding 10-72 kV – Distribution

Pfisterer værktøj
Ormazabel koblingsanlæg
Ellis kabelholder alpha

Mellemspænding

ORMAZABAL har stor ekspertise og erfaring inden for mellemspændingsløsninger såsom koblingsanlæg og transformere til vindmøllebranchen – både i vindmøllen og i forbindelsen til forsyningsnettet.

I næsten 3 årtier har ORMAZABAL udviklet, produceret og leveret præfabrikerede komplette transformerstationer (kiosker) og koblingsanlæg i beton. Transformerstationerne er udviklet til at opfylde alle industrielle krav, inklusive de i  solcelleanlæg og vindmøllebranchen, samt olie- og gasproduktion.

Tranformerstationen er det mest kritiske i ethvert netværk og kræver en garanteret pålidelighed og driftsikkerhed hvad angår ydelsen.

Vi forhandler en lang række andre produkter, som er installeret i vindmølleanlæg over hele verden som for eksempel stik/konnektorer, forbinder/sko, måletransformere m.m.

Blandt vores øvrige leverandører er adskillige med stor ekspertise og erfaring med levering af udstyr til vindmølle- og solcelleanlæg, men også komplette løsning til anlæggenes transformer- og tilslutningsstationer er på programmet.

Ole Nørlem

Din kontaktperson:

Ole Nørlem
Senior Produktchef

Kontaktes på tlf. 2166 9787