El og Teknik

Vi venter på dig med HØJ spænding – El & Teknik 2024

Danmark vil fra 2040 primært være forsynet af el-produktion fra vedvarende energi. Elektrificeringen medfører, at vores strømforbrug vil være langt højere end i dag. Vi skal firedoble el-produktionen fra sol og vind i 2030 – det er ambitionen. Havvindmøller skal bidrage med 6 gange mere end i dag. Og det stiller store krav til vores elnet.

Mød Peter Harrig Nielsen, Kim Belling Hansen, Henning Kræmmer og Rene Keller på El & Teknik 2024

Wexøe har mange nyheder på årets El & Teknik 2024

Vi har indgået samarbejde med flere nye og spændende leverandører de seneste par år.

  • I 2023 indgik vi partneraftale med COELME/Egic, som er en sammenlægning i 2001 af franske Egic og italienske COELME. COELME/Egic tilbyder en bred portefølje af adskillere/jordsluttere på 36-550 kV, op til 6300 A og 63 kA (3 sek). Samarbejdet har hurtigt båret frugt, da vi siden allerede har vundet flere mangeårige rammeaftaler på levering af adskillere og jordsluttere.
  • Wexøe har ligeledes indgået samarbejde med spanske Imefy, som gør at vi nu kan tilbyde 6-72,5 kV distributionstransformere med en effekt fra 25 kVA til 5 MVA til det danske marked. Kapaciteten er på 10.000 enheder om året og der investeres i yderligere kapacitet.
  • Arteche, Spanien, repræsenteres nu også af Wexøe, og vi er stolte af at kunne tilbyde spændings- og strømtransformere fra markedets førende producent. Et brand, som den danske elforsyning har kendt i mange år. Vi kan derfor nu tilbyde strøm-, spændings- og kombinerede transformere op til 800 kV.
  • Fra italienske Elcon Megarad leverer vi nu 50/72,5 kV muffer og endeafslutninger i varmekrymp.
Wexøe har i dag en meget bred portefølje af løsninger inden for højspænding til den grønne omstilling – alt fra kabeltilbehør til transformere. I  samarbejde med vores store netværk af førende europæiske partnere kan vi levere komplette stærkstrømsløsninger fra distribution til transmission.
Wexøe er din stærkeste danske partner – også når det gælder stærkstrømsløsninger.
Kig forbi Hal A stand 1131 og få en snak med vores eksperter.

Nyheder