Webinar: Presseteknik fra A-Z

Få styr på presseteknik, forbindere og korrekt værktøj

Sekskantpresning – Dornpresning – DIN standard – Valg af kabelsko. Har du styr på, hvornår du skal bruge hver enkelt teknik og forbinder?
Tilmeld dig vores webinar, hvor du med baggrund i Klaukes værktøjer og teknikker vil få overblik over korrekt valg af værktøj, sko og muffer til forskellige typer opgaver.

Vi hører tit fra vores kunder, at de føler sig usikre på, om de nu også vælger det rigtige værktøj i en given situation – eller er i tvivl om, hvordan det kabel, de står med skal presses og hvilken kabelsko, de skal anvende.

Det er også ærgerligt at skulle gøre arbejdet om, eller – hvad der er meget værre – have fået lavet en dårlig forbindelse med de konsekvenser, det kan have. Tidligere blev klasse 2 kabler anvendt i langt de fleste installationer, men markedet går mere og mere i retning af klasse 5 & 6, og så er det en helt anden presseteknik, der skal anvendes. 

Deltag i vores webinar d. 4. september, hvor vi med udgangspunkt i værktøjerne, forbindere og teknikkerne fra Klauke giver dig en række tips til, hvordan du optimerer dit arbejde ved at anvende de rigtige værktøjer – og arbejder med dem korrekt.  

Webinarafholder: Preben Aagesen, Produktchef

Målgruppe: installatører og elektrikere

Hent præsentationen i pdf her