Kaiser 9063 europadåse

Europadåser

Webinar: 10 gode grunde til at vælge Kaiser Europadåser

I takt med den stigende globalisering er en løsning med en 3-benet stikprop sjældent optimal. Vi holder webinar og fortæller om mulighederne og fordelene med europamateriellet, giver tips til valg af korrekt dåse, giver dig en introduktion til sortimentet, samt hjælper dig til at komme igang, så du kan få glæde af fordelene.

Webinar: Bliv dus med Kaiser Europadåser og få adgang til alverdens muligheder

 

I mange årtier har afbryder-materiel med den 3-benede stikprop haft monopol i Danmark. I takt med den stigende globalisering er løsningen dog ikke længere tidsvarende.

 

Stadig mere udstyr som hvidevarer og elektronik bruger EU standard og leveres med en hybridstikprop, som kræver en pind- eller sidejords stikkontakt – eller at brugeren skal have bøvl med at bruge en adapter.

 

Efterspørgslen efter europadåser er stærkt stigende – og det er der mange gode grunde til. To af de væsentligste er, at Europamateriellet i dén grad er gennemtænkt og gennemtestet – og at du derefter har adgang til alle de lækre designs af afbrydermateriel, der findes fra Berker.

 

I en travl hverdag kan det være svært at bryde rutinerne og kaste sig ud i at afprøve nye produkter. Det kan være uoverskuelig at skulle sætte sig ind i det store sortiment, de mange producenter af Europamateriel, nye funktioner i produkterne og – ikke mindst – alle de nye muligheder, der åbner sig, når beslutningen er taget. 

 

Men det kan betale sig. 

Se vores webinar omkring Kaiser dåser, hvor vi afmystificerer europamateriellet, fjerner din evt. usikkerhed over valg af korrekt dåse, samt belyser og giver eksempler på, hvilke nye muligheder og konkurrencefordele, du får adgang til med Europamateriellet. Vi giver dig også tips til, hvordan du rent praktisk kommer i gang med Europadåser og tilhørende afbrydermateriel. 

Webinarafholder:  Lena Falsig Uth, Key Account Manager med 6 års erfaring i salg af bl.a. europamateriel. 

Målgruppe: Elektrikere og installatører, beregnere, el-sælgere hos grossisterne, projektledere og andre, der ønsker at lære om, eller få et dybere kendskab til, europadåsens mange fortræffeligheder.

Download pdf af webinaret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev