Sankt Annæ

Interview med El:con Roskilde A/S

Helhedsrenovering af Sankt Annæ Skole/Gymnasium i København

Sankt Annæ – også kendt som “Sangskolen i Valby” undergår i disse dage en omfattende helhedsrenovering. Det gamle 70’er look skal have en make-over, og såvel indvendigt som udvendigt vil skolen med udgangen af 2020 fremstå som en tidssvarende skole.

Helhedsrenoveringen af Sankt Annæ Skole, på Sjælør Boulevard i Valby startede i januar 2019. Der i alt 3 etaper og renoveringen forventes færdig ved udgangen af 2020. 

Bygherren er Københavns Kommune Byggeri København, og El-entreprisen håndteres af El:con Roskilde A/S.

Det er et gennemgribende renoveringsarbjde, hvor der skal trækkes kabler og sættes afbrydere op i både eksisterende og nyetablerede vægge.

I deres valg af elmaterialer har bygherren valgt Hager kanal BRS – stålkanal i antrazit (sort) – og monteret med Ecoline kontakter med dansk jord. I væggene anvendes Kaiser halogenfri dåser og Berker kontakter S.1, i hvid. 

Første etape er færdig – og endda før planlagt tid

– Det er en helt fantastisk flot løsning. Og det går dobbelt så hurtigt at trække kabler og forbinde, fordi man til Ecoline stikkontakterne kan anvende præmonterede kabler, udtaler Ole Ingvorsen, El:con Roskilde, og fortæller videre, at arbejdet skrider frem hurtigere end de har planlagt.

– Vi skulle først være færdige til jul med denne etape, men det går bare hurtigere end planlagt.

Han pointerer videre, at det er vigtigt af have det rigtige værktøj, når man skal have et flot resultat. Til tilskæring af kanaler anbefaler han, at man anvender en båndsav, så får man nemligt et helt rent snit, og samlingerne bliver helt perfekte. 

Alt i alt er han meget tilfreds med det færdige resultat og er specielt begejstret for de flotte sorte kanaler, der gør sig godt i omgivelserne og giver en flot kontrast til de hvide vægge.

Ole Invorsen

Ole Ingvorsen, El:con Roskilde

Klik på de grå pile for at se billedegalleriet

Sankt Annæ