Partex kabelopmærkning

Pressemeddelse: Ny partnerskabsaftale med Partex Marking Systems Nordic AB

Wexøe A/S har nu indgået et nyt og betydningsfuldt partnerskab med Partex Marking Systems Nordic AB.

Partex er verdensførende inden for opmærkning og identifikation af ledninger, kabler, rør og komponenter. Fra den individuelle elektriker til verdens største industri virksomheder, bidrager deres unikke mærkningssystemer til øget effektivitet og højere sikkerhedsniveauer.

Partex er en svensk familieejet virksomhed med over 75 års erfaring, og har opbygget ekspertise, der kombineret med topmoderne produktionskapacitet muliggør levering af perfekte løsninger til dagens krævende identifikationsbehov. Deres kontinuerlige udvikling af materialer og avancerede produktionsmetoder sikrer, at løsninger fra Partex også i fremtiden vil imødekomme morgendagens krav.

Denne strategiske alliance repræsenterer en betydelig milepæl for Wexøe A/S og vil styrke deres position som en førende aktør inden for levering af løsninger til opmærkning af kabler i Danmark.

Partnerskabet afspejler et fælles engagement i at levere førsteklasses identificering af kabler, komponenter og service. Wexøe A/S er overbeviste om, at samarbejdet vil åbne nye muligheder og skabe værdi for alle kunder og kan bruges på tværs af alle Wexøes divisioner Installation (Installationsmateriel og bygningsstyring), Solutions (Datacentre og IT infrastruktur), Power (Elforsyning og bane) og Industry (Automation og industri).

Vi ser frem til at dele flere detaljer om vores samarbejde i de kommende uger og måneder. I mellemtiden kan du kontakte os, hvis der er spørgsmål eller hvis der er yderligere information, du ønsker.

På billedet ses Rene Keller, Divisionschef Wexøe, Philip Andersson, Salgschef Partex, Karsten Kaspersen, Produktchef Wexøe.

Partex logo

Mere information

Wexøe A/S, Mogens Brusgaard, CEO,
Tlf. 4070 1444 – E-mail: mbr@wexoe.dk

Wexøe A/S, Rene Keller, Divisionschef Installation,
Tlf. 6119 8008  – E-mail: rke@wexoe.dk

Wexøe A/S, Karsten Kaspersen, Produktchef,
Tlf. 4070 1438  – E-mail: kk@wexoe.dk