Lademulighed til elcykler

Elcyklernes fremmarch øger efterspørgslen efter lademuligheder

55000 elcykler blev der solgt i Danmark i 2018. Dette medfører naturligvis en massiv efterspørgsel efter lademuligheder. Berker W.1 afbryderserien omfatter en særlig kontakt til elcykler, og er som skabt til det danske vejr.

Berkers W.1 serie er mere end stænktæt – den er ideel til det omskiftelige danske vejr.

Berker W.1 fra Hager er designet til montering udendørs eller i fugtige rum og er yderst holdbar, smukt designet og nem at installere.

W.1 har kapslingsklasse IP55 og tilbyder en bred vifte af funktioner. Den er dermed et godt valg til boligmiljøer, garager, værksteder, industrimiljøer samt andre miljøer, hvor installationen skal være af topkvalitet. Kontakten fås i en speciel udgave til opladning af elcykler, elløbehjul mv.

Den integrerede pakning på vægmonteringsunderlagets bagside, dækker ujævnheder på væggen og sikrer, at der ikke kommer vand om bag dåsen. Derudover tætner pakningen automatisk monteringsskruerne samt kabelindføring på bagsiden. Underlaget er konstrueret, så det giver maksimal beskyttelse mod vind og vejr uanset årstid.

Den høje kapslingsklasse forhindrer støv og vandsprøjt i at trænge ind i underlaget. Bestil den hos din grossist. Læs mere