Sensor teknologi

Hos Wexøe arbejder vi målrettet med at tilbyde markedet løsninger der kan bidrage til den grønne omstilling og en øget grad af digitalisering og datadrevet beslutningsværktøjer.

Fra 1. januar 2022 indgik vi i et samarbejde med det tyske firma Steinel Vertrieb GmbH og fra 1. februar 2022 indgik vi et samarbejde med det norske firma Disruptive Technologies.

  • Steinel som er en af verdens førende virksomheder inden for højfrekvent sensorteknologi til detektering af bevægelser i rum og bygninger.
  • Disruptive Technologies, verdens mindste sensorer til dataopsamling

Med det nye agenturer cementerer vi vores position som en betydende spiller på det danske marked inden for bygningsautomation, sensorteknologi og dataopsamling.

Steinel blev grundlagt i 1959 og designer, udvikler og producerer hele deres produktportefølje i Europa og har til dato registreret mere end 300 patenter, designs og modeller. Steinel er anerkendt for deres meget høje kvalitet.  Wexøe glæder sig til at markedsføre Steinels sensorteknologi på det danske marked sammen med KNX og Intesis løsningerne.

”Det er ingen hemmelighed, at Wexøe vil være markedets førende inden for sensor teknologi og dataopsamling baseret på data omkring den menneskelige adfærd”, udtaler Rene Keller, Divisionschef for installation hos Wexøe – ”og hele set-up’et ligger også meget tæt på de områder, vores tre øvrige divisioner; Industry, Solutions og Power opererer indenfor”. Rene fortsætter ”Vi kan samle hele paletten under begrebet: Unpack Human Behaviour”

4 steinel sensor teknologier

Intelligent brug af sensor teknologi kan yde et stort bidrag til energibesparelser

Steinels førende sensor: Steinel True Presence® er en revolution indenfor tilstedeværelsessensorer og er verdens første ”sande” tilstedeværelsesdetektor, der 100 % pålideligt påviser tilstedeværelsen af en person – ligegyldigt om personen går, står, sidder, læser, hviler eller sover. True Presence®-teknologien er baseret på ekstremt præcise, højfrekvente målinger af detektorens omgivelser. Tilstedeværelsen af mennesker indikeres, når der opdages tredimensionelle vejrtrækningsmønstre (mikrobevægelse fra vitale funktioner). På basis af disse registreringer kan såvel lys som varme indstilles præcist til behovet.

Brochurer og kataloger

Disruptive Technologies blev dannet i 2013 af en gruppe norske forskere med mange års erfaring inden for adfærdsstyret dataopsamling.  De er siden vokset til at omfatte brancheledere inden for salg, produktion og cloud computing – og er fortsat et kraftcenter indenfor innovation og visionær nytænkning.

Distruptive Technologies mission er at fastholde fokus på at videreudvikle fremtidens sensorløsninger, der leverer nyttig datadreven indsigt til kunderne, hvilket muliggør mere bæredygtig, sikker og effektiv drift.

Fra mikrochipsene, der driver sensorerne til kommunikationsprotokollen og Cloud-tjenesten, der sikkert administrerer sensordata, har Distruptive Technologies fornyet hele systemet gennem patenteret teknologi for at levere en hidtil uset batterilevetid.

Sensorerne er udviklet i Norge og produceres på eget produktionsapparat i Tyskland.

Læs mere om Disruptive Technologies –  https://www.disruptive-technologies.com/
Læs mere om Wexøe – www.wexoe.dk

Verdens mindste sensorer

Installation 4.0 baseret på IoT teknologi

DTSensorFlow (1)

Sensorer

Små unikke sensorer i IP68 til hurtig montering og simpel system. Intergration med en batterilevetid på op til 15 år.

Kommunikation

En plug & play Cloud baseret kommunikation via Ethernet eller 4G teknologi.

Cloud baseret

Komplet dataopsamlingsværktøj med API integration til opsamling af data i enhver platform eller Applikation.

Analyse værktøj

Integrer dine sensordata i egen applikation eller brug af DT Web App Studio til effektiv analyse og notifikationer.

Disruptive Technologies starterkit