Haupa Wexøe

Wexøe A/S indgår samarbejde med HAUPA

Pressemeddelelse

I en spændende udvikling for elbranchen har Wexøe A/S med stor glæde annonceret et nyt samarbejde med HAUPA, en anerkendt værktøjsleverandør til el- og vvs-branchen. Dette partnerskab er strategisk designet til at berige Wexøe A/S’s tilbud og bringe enestående fordele til vores kunder, understøttet af HAUPAs dybe rødder og ekspertise inden for presseværktøj, klippeværktøj, muffer, kabelsko samt forbinder.  HAUPA har desuden et bredt sortiment af håndværktøj og værnemidler inden for El og VVS.

Grundlagt af Hans-Udo Paas i 1961 i Remscheid – hjertet af den tyske værktøjsfremstillingsindustri – har HAUPA sat sit præg på branchen med en vision om at levere højkvalitetsværktøjer, der opfylder håndværkers højeste krav.

haupa-logo

HAUPA tilbyder en bred vifte af værktøjer og teknologi til presning af kabler:

Deres produktsortiment udvides løbende med innovative løsninger, der understøtter vores nuværende samt fremtidig kunder i deres arbejde.

Kundefordele inkluderer:

  • Udvidet sortiment: Kunder vil have adgang til HAUPAs specialiserede produktgrupper, herunder løsninger til arbejde under spænding, og et standardprogram inden for presseværktøj, klippeværktøj, muffer, kabelsko samt forbinder.
  • Øget innovation og kvalitet: Med en blanding af mange års udviklings erfaring, faglige kompetencer og løbende innovation fra HAUPA, vil vores kunder opleve højkvalitetsprodukter, der øger produktiviteten og konkurrenceevnen.

Dette partnerskab markerer en milepæl for Wexøe A/S og HAUPA, og åbner op for nye muligheder for at servicere vores kunder med endnu bedre samt innovative løsninger. Vi ser frem til de positive forandringer dette samarbejde vil bringe for de danske el- og VVS-installatører samt industrien generelt.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Wexøe A/S, Mogens Brusgaard, CEO,
Tlf. 4070 1444 – E-mail: mbr@wexoe.dk

Wexøe A/S, Renè Keller, Divisionschef Installation,
Tlf. 6119 8008  – E-mail: rke@wexoe.dk

Wexøe A/S, Preben Aagesen, Produktchef,
Tlf. 4055 7575  – E-mail: paa@wexoe.dk

Haupa muffer og værktøj