Energibesparelse med Berkers drejelysdæmpere

Svaret på udfordringen med lysdæmpning af LED

Hager drejelysdæmper

På trods af den hurtige udvikling af nye LED lyskilder, har fabrikanterne stadigvæk udfordringer med funktionen af lysdæmpning af LEDer. Men Berker har taget udfordringen op og udviklet en lysdæmper der tilpasser sig optimalt til de forskellige typer af LED lyskilder.

EU regler for brug af LED

Siden september 2018 er det ikke længere tilladt, at fremstille, importere eller sælge højspændingshalogenlyskilder i alle EU-lande. I stedet skal salget af LED-lyskilder fremmes. Med Berker kan du sikre kontinuerlig belysningskomfort trods progressiv regulering.

Mange konventionelle lysdæmpere er enten ikke i stand til at håndtere dæmpbare LEDer, eller kan kun opnå en lav rækkevidde af lys. Selv når dæmperen er slukket, kan man opleve flimren. Alle de nye Berker dreje lysdæmpere tilpasser sig optimalt til de forskellige LED-typer. Samtidig er effekttabet for de nye standard- og Komfort-dæmpere kun 0,35 watt (sammenligningsprodukter: 1-3 W) og derved stadig går under den påtænkte grænse for det fremtidige miljødesigndirektiv (forventet 0,5 W ”standbyforbrug” for dæmpere). Dette betyder langsigtede omkostningsbesparelser.

Hager dreje lysdæmpere

Hvad er dynamisk lysstyring “tunable white”?

Klart lys om morgenen, køligt lys om eftermiddagen og varmt lys om aftenen – dette kan let indstilles med dynamisk lysstyringsenheder. Den justerer dynamisk farvetemperaturen og lysstyrken på LED-lys.

Hager lysdæmper

Kompatibel med alle Berkers designserier

Berker lysdæmpere