Hager / Berker Design kontaktserie 1930

Designfirmaet Frama vælger designafbrydere til deres nye butik i København

Da Frama skulle designe deres nye butik i det gamle St. Pauls Apotek i København, valgte de Berker 1930 afbryderserien pga. det tidløse design, som går godt i spænd med ejendommens historie fra 1800-tallet.

Designfirmaet Frama har indrettet det tidligere St. Pauls Apotek i Fredericiagade ved Nyboder i København til deres nye butik Frama Studio Store. Bygningen, som Frama er flyttet ind i, er bygget i 1800-tallet. Den er bevaret med sit originale træværk og arkiteknoniske træk, og det var på denne baggrund, at Frama valgte afbryderserien 1930, som kommer fra Berker. Niels Strøyer Christophersen, Founder & Creative Director hos Frama begrunder valget af 1930-serien fra Berker således:

“Vi har brugt Berker 1930 serien fra Hager, da ejendommen har sin oprindelse fra 1878, så vi ønskede et design som gik i spænd med ejendommens historie. Samtidig har Berker 1930 serien et tidløst design over sig kombineret med et “venligt” udtryk, som giver en mere holistisk oplevelse for brugeren. Vi har valgt Berker 1930 serien i sort porcelæn for at illustrerer vigtigheden i materialer, som også er essentielt i vores egen approach til produkt design såvel som spatial oplevelser”.

Se flere billeder fra Framas butik