wexøe berker hager

Berker by Hager

Bygherren vælger at erstatte anonyme hvide kontakter med Berker kontakter

Som ansat i et større arkitektfirma, kender Kennet Skov alt til kreative løsninger, når det gælder større erhvervsbyggerier. Derfor var det også naturligt for ham at tænke ud af boksen, da han for et par år siden selv tegnede sit og familiens nye hus i Horsens. Materialer og farver skulle afstemmes, og derfor valgte han en speciel type afbryderserie, der skulle understrege husets indretning og fremhæves på grund af afbryderseriens unikt flotte design.

I egenskab af projektleder i et stort arkitektfirma er Kennet Skov grundigt inde i mulighederne og udvalget af materialer – herunder elkomponenter – til større erhvervsbyggerier. Da familien for et par år siden skulle bygge nyt hus, var Kennet da heller ikke i tvivl om, at han – fremfor traditionelle, anonyme hvide afbrydere – foretrak at vælge blandt den brede palette af muligheder, moderne afbryder-serier baseret på europamateriellet tilbyder.

Wexøe berker hager

”Hvorfor vælge en anonym hvid afbryder, når man i f.eks. Berkers afbryderserier kan få spændende farver og materialer, som giver husets indre lige det ekstra pift? Jeg har valgt Berkers R.1 serie i sort og hvid med indbygget lysdæmper, fordi jeg synes den er superfed og passer perfekt ind i vores design” udtaler Kennet.

Også professionelt prøver Kennet at påvirke kunderne til at åbne øjnene for alle mulighederne med europamateriellet og fremhæver det specielt i forbindelse med hoteller, hvor det giver rigtig god mening at vælge et internationalt system som europamateriellet og Berkers brede palette af designs.

”Nogle gange er vores kunder lidt skeptiske overfor at prøve noget nyt. Fordi Berker er tysk, tænker de straks på de der gamle brune kontakter, man så for 20-30 år siden. Men når de ser de nye serier, forsvinder deres skepsis i forhold til designet, og de kan se mulighederne” siger Kennet.

Der er trukket rigeligt med strøm ud til alle boligens rum fra Hager tavlen, så der er nem adgang til både ændringer og ekstra funktioner i husets installationer, såvel vinduer som lys styres nemt og behændigt. Selv i skufferne i f.eks. badeværelser og værelser er der trukket strøm, så elektroniske ”gadgets”, der ligger til opladning ikke behøver ligge fremme.

”Jeg er overbevist om, at det kun er et spørgsmål om (kort) tid, før europamateriellet for alvor vinder indpas, da det har mange fordele i forhold til at tænke detaljer som afbrydere ind i det samlede design – både i erhvervsbyggerier men også i privatboliger”, slutter Kennet af.

Kontakt vores produktchef hvis du ønsker mere information:

Preben Aagensen
Produktchef for Installation
Tlf. 4055 7575
paa@wexoe.dk