Panduit cable management

Wexøe udnævnt til distributør af Panduit i Danmark

Wexøe er blevet udnævnt som distributør af Panduit i Danmark. Panduit er en af verdens førende producenter af cable management og infrastrukturløsninger

Wexøe A/S og Panduit har indgået et samarbejde om at udvikle mulighederne inden for industrielle netværk og IOT mulighederne i Danmark. Med dette samarbejde vil virksomhederne fokusere på at levere løsninger til en digitaliseret verden; Fra produktionen til kontoret med Panduits fleksible løsninger inden for industriel netværks-infrastruktur og banebrydende industrielle løsninger, drevet af Internet of Things.

Med den fælles ekspertise hos de 2 virksomheder og den tætte alliance med Rockwell Automation giver dette en naturlig synergi for at bearbejde mulighederne på det industrielle marked.

Lennert Fris, Director for Eastern Europe, Baltics, UK & Nordics kommenterede:

Jeg er glad for at byde Wexøe velkommen som distributør til at vokse markedet i Danmark for industrielle netværk og IOT. Gennem vores partnerskab vil kunderne drage fordel af en optimal netværksinfrastruktur, øget forretningsmæssig fleksibilitet og skalerbarhed.

Ligeledes udtaler John Storm, Channel Account Manager hos Panduit

Dette er en meget spændende mulighed for både Panduit og Wexøe, og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen til gavn for begge organisationer.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Flemming Valentin Erichsen, Wexøe A/S tlf. 2011 0443