Rockwell Automation fejrer og anerkender partnerskaber ved EMEA PartnerNetwork™-konference

Wexøe udnævnt til “Partner of the Year 2022” af Rockwell Automation. Rockwell Automation PartnerNetwork-prisen anerkender distributører for support og tjenester, markedsførende teknologi og en strømlinet tilgang til forretningen som opnår positive forretningsresultater

BRUSSEL– (April 2022) – Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), verdens største virksomhed inden for industriel automation og digital transformation, fejrede sine partnervirksomheders hårde arbejde og gode resultater under devisen ‘Better Together’ på dette års EMEA Virtual PartnerNetwork®-konference.

Under arrangementet blev der uddelt adskillige ‘Partner of the Year’-priser til både systemintegratorer og distributører, og Wexøe er stolt over at modtage prisen som årets distributør for Nordeuropa.

Innovationsprisen anerkendte virksomheder, der med succes havde planlagt og implementeret innovative og transformative løsninger på et eller flere områder i deres virksomheder ved brug af Rockwell Automations og andre partners digitale og disruptive teknologier. De regionale partnerpriser anerkendte forretningsresultater, vækst, kundeloyalitet og den generelle drift.

Christian Reuter, Regional Vice President Market Access EMEA, hos Rockwell Automation, forklarer: “Vi er utroligt heldige at samarbejde med nogle af de bedste virksomheder på markedet. Det er virksomheder, som deler vores etos om at levere de bedst mulige løsninger og skaber trivsel hos vores kunder, ikke kun lige nu, men også i fremtiden.”

Arrangementet fokuserede på at redefinere de positive resultater ved samarbejdet, via partnerskaber og det tætte makkerskab, samtidig med en anerkendelse af, at et stærkt globalt fællesskab fremmer kundernes succes. Dagen omfattede keynote-præsentationer, diskussioner om at fremme partnerskabernes muligheder og udvikling af kerneporteføljen, suppleret med åbne diskussioner med ledere og emnefokuserede breakout-sessioner.

Reuter konkluderer: “De seneste 24 måneder har vist, hvordan disse partnerskaber og personlig gensidige støtte har gjort en reel forskel, og at det er afgørende for at opnå succes fremadrettet. Jeg føler virkelig, at alle værdsatte budskabet ‘Better Together’ i dette års arrangement.”

——-

Om Rockwell Automation
Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), er en global leder inden for industriel automation og digital transformation. Vi forbinder menneskers forestillingskraft med teknologiens potentiale for at udvide, hvad der er menneskeligt muligt, så verden bliver mere produktiv og mere bæredygtig. Rockwell Automation, der har hovedkvarter i Milwaukee, Wisconsin, beskæftiger omkring 24.500 problemløsere, der alle er dedikeret til vores kunder, i mere end 100 lande. Du kan få mere at vide om, hvordan vi realiserer The Connected Enterprise på tværs af industrivirksomheder, ved at besøge www.rockwellautomation.com.

Om Rockwell Automation PartnerNetwork™

“Rockwell Automation leverer et ekspansivt, globalt partnerøkosystem af markedsledende teknologi, overlegen lokal support og tjenester samt en integreret og strømlinet tilgang til forretning,” sagde Reuter. Få succes på internationalt plan ved at udnytte vores netværks omfattende, innovative teknologier og tjenester, som ingen leverandør alene kan levere. Hvis du vil vide mere om, hvordan PartnerNetwork™ hjælper med at levere værdien af The Connected Enterprise, kan du besøge PartnerNetwork Program.