Industriel kommunikation & IoT

IoT

Wexøe A/S og HMS Networks indgår udvidet partneraftale for det danske marked

Wexøe og HMS udvider eksisterende samarbejde om salg og markedsføring af Ewon produkter til også at omfatte Anybus og Ixxat produktlinierne på det danske marked.

I et teknologisk og videns tungt samfund, hvor Internet of Things og Industri 4.0 er en realitet, er det et krav at både nyt og gammelt udstyr kan kommunikere og udveksle data uafhængig at medie, protokol og fabrikat.

HMS Networks er absolut verdensledende leverandør af løsninger til industriel kommunikation og industriel IoT og giver nu Wexøe A/S muligheden for også at sælge og markedsføre Anybus og Ixxat løsningerne, som gør det muligt at kommunikere mellem maskiner (hardware) og forskellige systemer, uafhængig af protokol og fabrikat.

HMS har produkter installeret over hele verden og faciliterer således kommunikationen af millioner af enheder på verdensplan.

Vi ser et stort potentiale i det udvidede samarbejde med HMS, siger Mogens Brusgaard, CEO hos Wexøe A/S – fordi vi har stort fokus på digitalisering og mulighederne i teknologien på tværs af vores produktpalette.

Wexøe har sedan ett års tid förtjänstfullt varit distributör för våra Ewon produktlinjer, och i samband med HMS intention att styrka vår försäljning av produkter via distribution så ser vi nu styrkan i att kunna nå ut ännu bättre till den danska marknaden genom Wexøe’s lokala närvaro, tekniska kompetens och marknadskunskap, säger Samuel Åkesson, Channel Partner Manager hos HMS Networks.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til divisionschef Kim Schrøder, på tlf. 4076 0403