Kim Schrøder og Peder Henriksen

Pressemeddelelse

Industry divisionen splittes op i to – og styrker markedsfokus

For at øge fokus og koncentrere indsatsen mod industrien splittes Wexøes industry division op i to mod hvert sit segment.

Wexøes Industry Division er anerkendt forhandler af Rockwell Automations løsninger. Divisionen repræsenterer derudover en lang række af Europas førende producenter af elektronikkomponenter og komplementære produkter fra blandt andre Nvent-Schroff, Hummel, Irinox, Radiall, Mentor, Schaltbau og Rolec.

Gennem de seneste år har vi oplevet en markant vækst i Industry Divisionen, og vi har derfor besluttet at lave en opsplitning af divisionen i en automationsafdeling og en afdeling for Industri Teknik.

Afdelingen for Industri Teknik bliver ledet af Kim Schrøder og vil primært fokusere på salg og support af elektronikkomponenter og komplementære produkter målrettet industrien. Kontakt Kim Schrøder, salgschef Industry Teknik, på tlf. 4076 0403.

Automationsafdelingen ledet af Peder Henriksen øger sit fokus på aktiviteter omkring Rockwell Automation i kombination med løsninger fra HMS Networks, ProSoft Technology Inc. og Festo udvider området med IOT & software til industrien.

For yderligere oplysninger kontakt Peder Henriksen, Divisionschef Industry, på tlf. 2610 5052.

På billedet ses Kim Schrøder (tv) og Peder Henriksen