Wexøe er Rockwell Automation

Rockwell Automations produkter og maskinsikkerhedsløsninger forbedrer funktionaliteten, produktiviteten og sikkerheden i dine industrimaskiner. Vi tilbyder det bredeste udvalg på markedet og hjælper dig med at sikre din produktion på en ansvarlig måde.

Som eksperter og lokal partner for Rockwell Automations, en af de førende globale virksomheder inden for automationsløsninger, arbejder vores team af specialister tæt sammen med vores kunder. Vi udvælger de bedst egnede produkter og designer sammen med dem den bedste løsning, altid med det formål at forbedre produktiviteten og sikre pålidelig drift. Sammen med dig finder vi de rigtige tekniske løsninger og tilbyder et fleksibelt logistik set-up samt mulighed for tilpasning af produkterne i vores eget montageværksted.

Om Rockwell Automation

Rockwell Automation, en førende amerikansk virksomhed, er kendt for sin omfattende ekspertise på tværs af en række brancher, herunder maskinproduktion, panelproduktion, automatisering af føde- og drikkevarer og maskinsikkerhed. Med en produktportefølje, der omfatter intelligente enheder som PLCer, HM’er, styresystemer, frekvensomformere og sensorer, har Rockwell Automation som mål at revolutionere den måde, virksomheder styrer og automatiserer deres produktionsprocesser på.

I samarbejde med Hos Wexoe tilbyder vi avancerede softwareløsninger til systemdesign, produktionskontrol og analyse, som yderligere optimerer produktionskapaciteten og produktiviteten for virksomheder i hele verden. Rockwell Automations engagement i at forbedre virksomhedernes produktivitet, effektivitet og bæredygtighed afspejles også i deres omfattende livscyklusservice, som omfatter alt fra installation og service til uddannelse og support. Du kan finde vigtige ressourcer på Rockwell Automations YouTube-kanal. Der kan du få mere indsigt i og information om deres produkter og tjenester, herunder deres populærAllen-Bradley produkter

Allen-Bradley: I spidsen for industriel automatisering og kontrolsystemer

Allen-Bradley, som er en integreret del af Rockwell Automation, er i centrum for moderne industriel automatisering. Deres produkter er afgørende for innovation og effektivitet i automationssektoren og omfatter en bred vifte af teknologisk avancerede komponenter. Allen-Bradley har specialiseret sig i at udvikle automatiseringskomponenter af høj kvalitet såsom PLC’er (Programmable Logic Controllers), HMI’er (Human Machine Interfaces) og en række forskellige kontrolsystemer. Disse produkter er designet til at levere robuste og pålidelige løsninger til automatisering og overvågning af komplekse industrielle processer.

Peder Henriksen

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller en udfordring, du gerne vil have sparring omkring?

Peder Henriksen
Divisionschef
Tlf. 2610 5052
phe@wexoe.dk