Webinar smart machines

Webinar Studio 5000 Logix Designer

Webinar: Oplev, hvor let du kan optimere dine ressourcer og øge konkurrencekraften med “Smart machines”

Deltag i vores webinar og oplev, hvor nemt og intuitivt du kan opsætte og programmere i Studio 5000 Logix Designer fra Rockwell Automation, således at kostbare programmerings-ressourcer reduceres til et minimum.

Styrk din konkurrenceevne gennem Smart Machines

Studio 5000 fra Rockwell Automation giver dig nem og hurtig adgang til at gøre din produktionsproces smartere og mere konkurrencedygtig. Gennem “smart machines” kan du effektivisere workflows, øge produktiviteten, forenkle – og derigennem spare på – programmeringsomkostningerne, dele og genbruge programmeringsopsætning, indsamle – og derefter omdanne – data til værdifuld viden, som du kan bruge til yderligere effektivisering.

På vores webinar omkring Studio 5000 Logix Designer giver vi indblik i det programmeringsværktøj, som er specielt udviklet til at give dig nem og intuitiv adgang til at opsætte, programmere og vedligeholde dit automationsanlæg, så du kan få adgang til alle fordelene forbundet med en smart produktion.

Webinarafholder:
René Lind

Målgruppe:
PLC programmører, der endnu ikke har arbejdet med Rockwell Studio 5000, eller som ønsker en opfriskning i udvalgte funktioner Logix Designer

Download materiale