Stabilt og sikkert industiel wifi? Ja – det er faktisk muligt!

Prosoft Technology’s nyeste RLX2 radioer tilbyder roaming tider på < 10ms., hvilket gør dem perfekte til mobile applikationer som for eksempel AGV'er.

Oplev Prosofts løsninger på vores stand på Robotbrag i Odense den 5. og 6. maj 2022.

Takket være Prosoft Technology’s RLX2 radioer, som tilbyder roaming tider på < 10ms. Arkitekturen i disse trådløse radioer gør at ingen pakker bliver tabt, som desværre ofte er tilfældet over normalt wifi.

Derfor er disse radioer bl.a. perfekte til mobile applikationer, som AGV’er og lignende.

Udover hurtige roaming tider, understøtter disse radioer også sikkerhed over wireless og der er integreret NAT router.

Behov for at koble maskindele på clouden, med samme sikkerhed som på det lokale netværk?

Om du har behov for remote access, dataopsamling eller at bygge et virtuelt netværk hvor som helst i verden – så har Prosoft løsningen til dig. Med Prosofts IoT gateways har du mulighed for at tilslutte din PLC/HMI/etc. til clouden, via ethernet, wifi eller 4G – mulighederne er mange. En fællesnævner for alle disse er sikkerhed, og du kan være sikker på at den er i top. Al kommunikation foregår via VPN tuneller som er krypteret og går igennem Prosoft Connect, som er Prosofts cloud. Ingen tredjeparts software og dertilhørende eventuelle sikkerhedsrisici. Sagt på en anden måde – Prosoft og deres team af it-specialister indenfor sikkerhed, sørger for at dine data er sikre 24 timer i døgnet.

ProSoft PDN