Softwareopdatering i Studio 5000 udvider det muliges kunst i designprojekter

Industrielle ingeniører kan både designe maskiner og processer mere effektivt og genfortolke, hvad der er muligt i designprojekter ved hjælp af de nye tilføjelser til Studio 5000 design software. Rockwell Automation har forbedret softwaren med to vigtige opdateringer.

Det nye Simulation Interface-værktøj kan virkelig ændre, hvordan brugere designer, tester, validerer og idriftsætter systemer ved hjælp af digitalisering. Værktøjet forbinder et systems ægte eller virtuelle controller til avancerede simulerings- og modelleringsværktøjer. Brugere kan derefter simulere, hvordan produkter eller processer med dynamiske egenskaber vil opføre sig i produktionen.

Ved virtuelt at designe, efterprøve og justere systemer kan brugerne realisere betydelige tids- og omkostningsbesparelser i forhold til fysisk opbygning, test og ombygning af systemer. De kan også teste og afprøve systemer på måder, der ikke er fysisk eller økonomisk mulige i et almindeligt fysisk designmiljø.

Simulation Interface-værktøjet bruger Functional Mock-Up Interface-standarden til at facilitere forbindelser til simuleringsmodeller, der bruger samme standard. Derudover er værktøjet fuldt kombatibelt til MATLAB Simulink for direkte forbindelser mellem et Logix-program og en simuleringsmodel.

Application Code Manager (ACM)-værktøjet er blevet opdateret for at udvide de eksisterende produktivitetsfordele.

En ny editor til dokumentskabeloner kan spare brugerne fordi den automatisk genererer dokumentation af brugerens projekter. Brugere behøver kun at oprette en skabelon og pladsholderer til data, og så udfylder ACM derefter dataene automatisk, når et projekt er afsluttet.

En ny importfunktion kan også hjælpe brugere med at spare tid og reducere rettelser. ACM kan nu importere information fra Integrated Architecture® Builder eller Architect-værktøjerne for automatisk at oprette en controller’s hardware I/O-træ. Dette reducerer dobbeltarbejde på tværs af designværktøjer.