Udskift dit gamle SLC 500 system til et moderne CMX system og få penge tilbage for det udskiftede system

SLC platformen har efterhånden mere end 30 år på bagen og udgår. Undgå problemer med manglende reservedele ved nedbrud og udskift gammelt til nyt.

Har du et gammelt SLC-system kørende, er det på tide at modernisere det nu.

Hvor gerne vi end vil have det, så er der desværre ikke noget der varer evigt. Det gælder også for Rockwell Automations SLC™ platform, som blev lanceret i 1989 og dermed nu er fyldt 30+.

At platformen har fungeret i over 3 årtier beviser at Rockwell Automation bidrager til og sikrer kundernes investering på lang sigt.

Men nogen gange indhenter ny teknologi ældre komponenter. Fremkomsten af  Information Technology (IT),  Operations Technology (OT)  og Unified Architecture afkorter “time to market”, tilbyder større fleksibilitet og datadrevne beslutning med mindre risiko som resultat – så er tiden er klar til en opgradering.

Ved konvertering til et nyt Rockwell system får du fordele ved at kunne genbruge det gamle PLC program i nyt Studio5000 software og ligeledes findes der et tilbagekøbsprogram for det gamle SLC500 system.

Undgå problemer ved nedbrud

SLC500 udgår marts 2024, så vi opfordrer vores kunder til at migrere gamle systemer til nye, så du ikke oplever problemer ved nedbrud og sikrer, at du kan få reservedele til dit anlæg.

Kontakt Wexøe for at høre om muligheder og hvad dit gamle system er værd.

Læs yderligere om

Lars Køhler

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller en udfordring, du gerne vil have sparring omkring?

Lars Køhler
Commercial Engineer
Tlf. 4070 1439
lkh@wexoe.dk