10 gode grunde til at industrien skal vælge rustfrit stål frem for andre materialer

Der findes mange gode materialer og mange typer stål. Men når det drejer sig om IRINOX kapslinger, bokse og kasser til industriel anvendelse, er der i hvert tilfælde 10 gode grunde til at vælge rustfrit stål.

10 gode grunde til at vælge rustfrit stål:

Høj kvalitet – som er din garanti for materialets ydeevne over tid og store modstandsdygtighed over for korrosion. Rustfrit stål bevarer sine egenskaber selv  ved forskellige temperaturområder, hvilket er af fundamental betydning i mange sektorer, hvor omkostningerne ved at vedligeholde udstyret er afgørende.

Rustfrit stål er genanvendeligt og holdbart, hvorved man opnår et lavere forbrug af råmaterialer og der igennem en mere bæredygtig udvikling og økonomisk forvaltning af infrastrukturen.

På grund af sin fleksibilitet og alsidighed – begge to egenskaber, der har gjort rustfrit stål til et af de uundværlige materialer i forskellige sektorer: til medicin og fødevarer,  i bilindustrien og transportsektoren. Et materiale, der let tilpasser sig de mest forskelligartede behov.

Rustfrit stål er et materiale, der er upåvirkelig af de stoffer, som det kommer i kontakt med. Materialet er rengøringsvenligt og er dermed det perfekte materiale til udstyr dedikeret til fødevare- og medicinalindustrien.

Simpelt i brug: Tilbehør og elementer i rustfrit stål kan nemt samles, hvilket letter montering og brug.

Og endelig for dets æstetik. Dens udsøgte ydre udseende gør det til et moderne og lyst materiale.

IRINOX Quadri har specialiseret sig i design og produktion af kapslinger og kabinetter i rustfrit stål i mere end 30 år.