Rockwell Automation

Early Bird billetter til ROKLive 2022 – spar 20% og tilmeld dig nu

ROKLive (tidl. TechED) 2022 er Rockwell Automations årlige event for fagfolk i drift, vedligehold, udvikling og teknologi, og en enestående mulighed for at netværke og udforske mulighederne med OT/IT og industry 4.0 generelt.
Arrangementet afholdes 24-27 oktober i Gothia Towers i Göteborg. Registrér til Early Bird pris fra 4. juli 2022 og spar 20% på billetten.

Kom på forkant af den teknologiske udvikling og få indblik i mulighederne med Smart manufacturing / industri 4.0.

ROKLive EMEA 2022 er en Rockwell Automation-begivenhed og en videreudvikling af TechEd.

På ROKLive deltagaer ledere og udviklingsfolk fra drift, vedligehold, teknik og teknologi for at udforske, hvordan Rockwell Automations “Connected Enterprise” forbinder OT og IT på et helt nyt plan. Du får mulighed for at udnytte datadrevet indsigt til at tage beslutninger i realtid, opnå bedre resultater og løfte din virksomhed til et helt nyt plan.

Formålet med at anvende Connected Enterprise er optimere produktionen med “smartere” maskiner og “smarte”sensorer, netværk og fabriksdrift. I midten står “den forbundne medarbejder” – med ny viden og færdigheder, der sætter enkeltpersoner og teams i stand til at få succes i et digitalt produktionsmiljø.

4 gode grunde til at deltage

Når du deltager i dette arrangement vil du få det strategiske og tekniske indblik du behøver, for at være opdateret på den nyeste teknologi til industrien og samtidig forstå, hvordan du får mest muligt ud af Rockwell Automations løsninger:

  • Indblik i nyeste teknologi og forståelse for den udvikling, industrien bevæger sig i retning af
  • Indgående indblik i nye og eksisterende produkter
  • Hands-on rådgivning om, hvordan du får mest muligt ud af Rockwell Automation produkter
  • Rig mulighed for at netværke med branchefolk

Målgruppe

ROKLive EMEA 2022 henvender sig til udviklingsfolk, professionelle, teknikere og ledere på alle niveauer i drift, vedligehold, udvikling og teknologi med lille eller dybtgående kendskab til emnet. Der er også mulighed for en ny ‘Digital Transformation super session’ for beslutningstagere og ledere, der ønsker at digitalisere deres virksomhed.

Wexøe er Local Host på ROKLive 2022

Wexøe er “Local Host” på årets ROKLive.

På åres ROKlive i Göteborg står Wexoe sammen med Rockwell Automation som “Local Host. Det betyder, at du under hele eventet kan møde vores team fra Sverige og Danmark, til en dialog om hvordan vi sammen med Rockwell Automation kan hjælpe dig til succes med dine kommende projekter.

Wexøe er Value Added Authorized Distributor for Rockwell Automation – både i Danmark og i Sverige, og vi er samtidig stolte over, at Rockwell Automation har udnævnt os til “Partner of the Year 2022” for Nordeuropa. (Læs mere her)

Til at støtte op omkring Rockwell Automations produktportefølje repræsenterer Wexøe også en række af Europas førende producenter af produkter og løsninger, der komplementerer Rockwell automationsløsninger.

Dette gør, at vi kan tilbyde sparring, viden, logistik og uddannelse omkring komplette automationsløsninger.

Med andre ord: Wexøe lever i den grad op til Rockwells slogan “Better Together