pakkemaskine med Smart Machines

Remote Access

Case: Remote Access er den ideelle løsning til maskinbyggeren

Som maskinbygger oplever du øgede krav om højere hastighed, fleksible løsninger og maksimal oppetid i produktionen. Der er ikke plads til produktionsstop. Remote access tilbyder mulighed for hurtig og sikker adgang via cloud-løsninger til egne maskiner verden over. Dermed spares dyre rejseomkostninger, sikres hurtigere fejlfinding og dermed en mere effektiv produktion.

Remote access-løsninger med førende teknologi

Der stilles konstant krav i industrien om mere effektiv og sikker produktion. Og går produktionen ned, sker det altid på det mest ubelejlige tidspunkt – og med store omkostninger til følge. Det kan tage tid, før der kommer en tekniker og udbedrer fejlen. Står maskinen så på den anden side af jordkloden, er der endnu flere omkostninger forbundet.

Med en remote access løsning sikres hurtig og sikker adgang til virksomhedens maskiner verden over, med industrielle VPN routere, fejlfinding, overvågning og fjernprogrammering via sikker VPN adgang til PLC styringer.

Som dansk distributør af eWON fra HMS Networks tilbyder vi en række førende og gennemtestede løsninger, der blokerer for al indadgående trafik, men leverer nem og effektiv adgang ud af virksomheden. Der kan eksempelvis programmeres centralt frem for lokalt on site.

Remote Access løsninger findes anvendelse i en lang forskellige industrier. Læs hvordan en maskinbygger i emballageindustrien fik en fleksibel og mere servicevenlig løsning

Læs mere om remote access og iiot løsninger