Hos Wexøe Industry sikrer vi globalt anvendte automationsløsninger med dansk ekspertise. Vi leverer og udvikler løsninger med høj fokus på TCO, har stor brancheindsigt og tager ansvar gennem support, vidensdeling og kompetencegivende kurser.

Vi skaber fremtidens automationsløsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder i et strategisk samarbejde med Rockwell Automation og øvrige leverandører samt til at tage ansvar for branchens vidensniveau. Indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger.

Lokal automationspartner med fokus på produktivitet og driftssikkerhed

Som lokal partner og ekspert i et af verdens førende automationsbrands udarbejder vi sammen med vores kunder den rette løsning med fokus på produktivitet og driftssikkerhed. Vores team af specialister arbejder løsningsorienteret, og gennem vores strategiske samarbejde med Rockwell Automation og øvrige leverandører kan vi levere fleksible løsninger via logistikydelser, montage, tilpasning og omfattende træningsprogrammer.

Viden og service der skaber værdi

Vi tror på, at viden skaber værdi. Derfor deler vi vores omfattende viden for at holde det faglige niveau i branchen opdateret. Det gør vi gennem en lang række kompetencegivende kurser til vores kunder – alene og i samarbejde med Rockwell Automation. Vi er agile og fokuserer på at være en hurtig og fleksibel leverandør med professionel kundeservice.

Se mere om vores løsninger og kompetencer