Remote Access

Remote access – kundecase MultiCheck

Multicheck leverer udstyr til food- og pharmaindustrien i hele verden. De har maskiner stående i hele verden, som skal serviceres. Morten fra Multicheck forklarer i videoen, hvordan de servicerer maskinerne hjemmefra – til stor fordel for kunderne.

Multicheck A/S blev grundlagt i 2000 og leverer  udstyr til food- og farmaindustrien i hele verden. De har maskiner stående i hele verden, som skal serviceres. For at give kunderne en god oplevelse bruger de Ewon, som de installerer i alle deres maskiner. Dette gør, at Multicheck kan logge på “remote” og derved spare tid og rejseomkostninger.

Ved hjælp af remote access løsningen fra HMS servicerer Multicheck  kunderne, minimerer deres nedetid og får dem hurtigt op at køre igen.

I stedet for at kunden venter på hjælp i timer eller dage, får vi dem hurtigt op at køre igen. Det giver en rigtig stor besparelse, udtaler Morten fra Multicheck

Når Multicheck bruger Ewon og logger på eCatcher, er det nøjagtigt ligesom at stå foran maskinen. Man kan se maskinen, produktionen og starte og stoppe alt, der er nødvendigt.

Læs mere om Ewon

Ekspert i remote access

Signe A. Back er specialist i Automation, Remote Access og Kommunikation mellem maskiner

Har du spørgsmål så kontakt:
Signe A. Back på tlf. 2896 8801