Mød Wexøe på HI 2023

Rockwell Automation - en del af vores DNA

Start din digitaliseringsrejse mod en bæredygtig fremtid sammen med os

Som en af de vigtigste leverandører til industrien deltager vi naturligvis på HI 2023, hvor vi sætter fokus på digitalisering, cyber security og bæredygtighed i industrien.
Industrien oplever i stigende grad lovkrav omkring energiforbrug, materialeforbrug og transport; poster som typisk er blandt de store klimasyndere i produktionsvirksomheder.
Vi har løsningerne, der hjælper dig.

Rockwell Automation – en del af vores DNA 

Ved at bruge data og intelligent software fra Rockwell Automations kan produktionsvirksomheder og maskinbyggerne ikke blot leve op til lovkravene, men også styrke konkurrenceevnen, bibeholde jobs på danske hænder, nyudvikle teknologier og gøre en indsats for miljøet. 

I tæt samarbejde med Rockwell Automations lokale teams fra Sverige og Danmark tilbyder vi skræddersyede løsninger til Smart Machines, hvor intelligent software optimerer produktionen, afkorter time-to-market og hjælper dig med at reducere dit CO2 aftryk.  

 Ligesom Smart Machines, spiller digitale tvillinger en central rolle for bæredygtigheden i industrien. Ved at skabe nøjagtige digitale modeller af fysiske anlæg kan virksomheder ved produktionstilretninger eller ved bygning af nye anlæg, emulere og simulere produktionsapparatet. På denne måde optimerer virksomhederne deres processer med minimal afbrydelse af evt. eksisterende produktion og reducerer samtidig ressourceforbrug, fejlproduktion og affald.  Læs om Wexøes egne tiltag for at begrænse CO2 aftrykket.

Digitalisering og Cybersikkerhed – går hånd i hånd 

I takt med at virksomheder digitaliseres og OT og IoT netværk smelter sammen – øges desværre risikoen for cyberangreb, der kan true driften. Fra vores partnere Rockwell Automation, HMS Networks og Belden tilbyder vi løsninger til effektiv beskyttelse mod cyberangreb.  

Ved at forhindre uautoriseret adgang til digitale tvillinger, industrielle kontrolsystemer og produktionsinfrastruktur kan virksomheder minimere risikoen for cyberangreb, der potentielt kan forstyrre virksomhedens indsats for at bidrage til en bæredygtig produktion. 

Besøg os på HI-2023 stand G 5764 og mød vores eksperter i: 

  • Smart machines 
  • Digital tvilling – Emulate 3D 
  • Cyber security fra Rockwell Automation, HMS Networks og Belden 

Præsentation på HI – Lokale M20

FactoryTalk® Optix™, en cloudbaseret HMI-platform med innovativt design og skalerbare implementeringsmuligheder

Kom og hør om FactoryTalk® Optix™, en cloudbaseret HMI-platform med innovativt design og skalerbare implementeringsmuligheder;
lloT og OPC UA, tredjepartssupport, fjernadministration, samarbejde mellem flere brugere, redigering i realtid, åben arkitektur, kraftfuld scripting.Tino Jørgensen

Sessionen omfatter demonstrationer, bedste praksis, og praktisk erfaring, der hjælper dig med at skabe værdi og innovation for dine kunder og projekter.

• Moderne designmiljø og Git integration
• Skalerbarhed og bærbarhed
• OPC-UA, MQTT, C# udvidelsesmuligheder
• Fleksibel licensmodel
• Optix HMI-paneler

Sessionen præsenteres af Tino Jørgensen, Senior Technology Consultant fra Rockwell Automation, og anbefales til automatisering, ingeniører og udviklere.

Hal M – Lokale M20:

  • Onsdag d. 4. oktober kl. 14-15
  • Torsdag d. 5 oktober kl. 10-11

Vi byder på lækkert smørrebrød, mens du lytter til præsentationen.

Der kan maks. være 20 deltagere – så tilmelding anbefales

Og hvad med indpakningen?

Kundetilpassede løsninger og montage af alt i kunststof og metal

Hos Wexøe Installation tilbyder vi tilvirkning/forarbejdning af alle produkter i kunststof og metal, såsom kanaler, rack, kasser og klemmer samt eksempelvis rækkeklemmer leveret færdigmonteret på DIN-skinner klar til fortrådning i montagekasser. Vores montageafdeling er udstyret med bore- og fræsemaskiner samt en CNC-maskine, som med stor præcision og hurtighed kan lave alle former for huller til stik og forskruninger. CNC-maskinen kan programmeres på baggrund af hhv. en autocad-tegning (IGES/DXF) eller blot en håndtegning fra kunden.

Peder Henriksen

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller en udfordring, du gerne vil have sparring omkring?

Peder Henriksen
Divisionschef
Tlf. 2610 5052
phe@wexoe.dk