Wexøe deltager på HI 2021

HI 2021

Mød os på HI 2021

Vi har i år valgt at deltage på HI 2021 i samarbejde med vores tætte samarbejdspartnere. Du møder os på FESTOs stand G 5740 og DIAPs stand M9458. Vi glæder os til at se dig.

Digitalisering, individualiseret produktion og klimabeskyttelse

Mød os på FESTOs stand G5740 og oplev live Festo Productivity Master, som er et komplet modulært automationssystem til produktion af personaliserede USB-sticks. Her vil vi demonstrere fordelene ved mekanisk, elektrisk og intelligent konnektivitet, fra emnet til skyen.

Wexøe er Value Added Distributør for FESTOs brede sortiment af løsninger inden for elektrisk automation, aksemekanik baseret på multikonnektivitet dvs. sammenbygget med primært Rockwell automationsløsninger, samt Festos pneumatiske løsninger.

Mød os også på DIAP stand M9458, hvor vi ser frem til at vise Remote Connectivity løsninger fra Ewon, samt hvordan de går hånd i hånd med Digitaliseringsplatformen DIAP.

Wexøe har mere end 60 år erfaring i branchen, som har givet stor viden om komplet og optimal automatisering af maskiner samt maskinsikkerhed, og vi hjælper dig til at realisere miljø-, tids- og omkostningsbesparelser i din produktion.

I samarbejde med vores øvrige partnere tilbyder vi løsninger til IIoT, herunder remote access, dataopsamling, datavisualisering og SMART production og kan i tillæg til dette tilbyde komplette industrielle komplementær-løsninger i form af kapslinger, stik og øvrige industrielle udstyr.

COVID-19 sikkerhed
Messen afholdes under konceptet, TrygtMCH, der sikrer at et besøg på hi-messen foregår i trygge rammer, og at alle anbefalinger og krav fra sundhedsmyndighederne efterleves fuldt ud.

Vi glæder os til at se dig på HI-messen.

Wexøe deltager på HI 2021

Gratis billet til hi-messen

Få gratis adgang til messen og spar DKK 100,-. Du skal blot indtaste denne invitationskode: hi-21310