Mød os på Automatik 2022

Hop med på digitaliseringsbølgen og oplev, hvordan du reducerer udviklingsomkostninger, time-to-market samt længden og antallet af produktionsstop.

Din digitale rejse starter her

Rockwell Automation smart manufacturing

Smart Machines-konceptet

Smart Machines-konceptet bygger på, at produktionen i en virksomhed gøres mere smart – eller intelligent – ved at produktionsmaskinerne kommunikerer med hinanden, og på den måde optimerer produktionen – helt uden at en operatør griber manuelt ind og styrer produktionsprocesserne.

Løbende optimering af produktionen

Smart Machines er opbygget af hardware med produktionssoftware. Hardwaren består typisk af selve produktionsapparatet (maskinerne) og en række sensorer, der overvåger produktionen. Hvis sensorerne registrerer unormale data, så rapporteres dette til den centrale software, der herefter griber ind og løbende justerer maskinerne og produktionsparametrene, så produktionen optimeres løbende helt automatisk. Softwaren er forskellige programmer, der overvåger og styrer produktionen kontinuerligt.

På Automatik viser vi de første skridt mod digitaliseringen

Automatik 2022

Wexøe udvikler sig sammen med industrien. Vi tilbyder dig alle de softwareløsninger, du skal bruge fra ide til drift.

Udover klassiske automationsløsninger fra Rockwell Automation og deres Technology Partners hjælper vi dig med komplementære produkter og specialløsninger til Smart Manufacturing.

Mød os på Automatik stand B1146, hvor vi præsenterer fremtidens løsninger inden for SMART Manufacturing, IOT og software.

Vind en flot HAMMER monster Truck

Besøg og på vores stand og deltag i lodtrækningen om en flot HAMMER 1/8 Scale High Speed monster Truck. For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig vores nyhedsmail på messen.

Vi trækker lod umiddelbart efter Automatik messen og offentliggør den heldige vinder i vores nyhedsbrev.

Smart manufacturing med effektiv conveyor løsning

På Automatik viser vi også en MagneMotion, som er en live demonstration af, hvordan du kan opnå Smart manufacturing med en effektiv conveyor løsning.