ce-mærkning

Endagskursus i maskinsikkerhed

15 & 16 september: CE mærkning – Maskindirektivet 2006/42/EF – trin for trin

Deltag i vores endagskursus i CE-mærkning af maskiner iht. gældende europæiske regler i maskindirektivet 2006/42/EF. Kurset afholdes i Vejle d. 15. september, og i Værløse d. 16. september 2020.

Maskindirektivet – CE-mærkning

Nye lovkrav og standarder gældende maskinsikkerhed kræver ny viden. Derfor vil vi på dette endagskursus give deltagerne kendskab til de europæiske regler i forbindelse med konstruktion af maskiner. Efter kurset vil deltagerne have kendskab til procedurerne i forbindelse med CE-mærkning i henhold til de krav, der stilles i maskindirektivet 2006/42/EF.

Få indblik i gældende lovkrav

På kurset får deltagerne viden om indholdet i maskindirektivet 2006/42/EF samt indblik i de administrative og tekniske krav, der er i forbindelse med konstruktion maskiner. Vi kommer ind på områder for anvendelse, væsentlige sikkerheds- og sundhedskrav og harmoniserede standarder. Derudover giver vi en introduktion i anvendelsesdirektivet 2009/104/EF. Endeligt kommer vi omkring CE-mærkning af maskiner og gennemgår procedure for overensstemmelse, teknisk dossier og brugsanvisning.

Praktisk info for deltagelse

Kurset CE-mærkning af maskiner henvender sig til maskinbyggere, maskinkonstruktører, sikkerhedsrepræsentanter, værkførere, personale for vedligehold/reparatører og ejere/brugere af maskiner. Kurset afholdes i Vejle d. 15. september, og i Værløse d. 16. september 2020. – begge dage kl. 09.00-16.00. Pris for deltagelse er 2.800 kr.

En del af vores kursuspakke om maskinsikkerhed

Kurset er en del af vores tre kurser inden for maskinsikkerhed, hvor vi på kurset Risikovurdering sætter fokus på gennemføring af den lovpligtige risikovurdering og indblik i de gældende standarder og tekniske rapporter, der bruges i forbindelse med risikovurdering.

Endvidere afholder vi kurset Sikre styresystemer, hvor vi gennemgår principperne for design af sikkerhedsrelaterede styresystemer i henhold til Functional Safety standarden EN ISO 13849-1.

Kurserne udbydes løbende i 2019 og ved deltagelse på alle tre kurser er prisen 7.000 kr. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på kommende kurser.

Per Fløe Moesgaard

Ekspert i maskinsikkerhed

Per Fløe Moesgaard er CMSE-certificeret (Certified Machinery Safety Expert – TÜV Nord)

Har du spørgsmål så kontakt:
Per Fløe Moesgaard på tlf. 2428 0606