Til tavlebyggere

Hos Wexøe Industry er vi en erfaren og professionel samarbejdspartner i tavlebranchen. Vi kender udfordringerne, og ved hvordan vi kan skabe værdi gennem kvalitetsløsninger, just-in-time leverancer og digitale værktøjer, der optimerer daglige arbejdsgange.

Vores kunder opnår optimerede arbejdsgange. Som partner med fokus på produktivitet og driftssikkerhed udarbejder vi i samarbejde med kunder den løsning, der samlet sikrer størst værdi. Vi involverer os i samarbejdet, skaber smidige processer og fokuserer på at være en hurtig og fleksibel partner med høj teknisk faglighed, løsninger fra anerkendte leverandører og tilbud som dag-til-dag-levering og hurtig kundesupport.

Løsninger til optimering

Tavlebranchen kalder på procesoptimeringer, og som erfaren og professionel samarbejdspartner er vi klar til at hjælpe. Vi har fokus på produktivitet og driftssikkerhed og tilbyder sparring, høj teknisk viden og mere end 80 % af de produkter, der anvendes hos tavlebyggeren. Det åbner muligheder for at skabe samlet værdi. Vi tilbyder løsninger fra anerkendte kvalitetsleverandører og er desuden specialister indenfor IOT som gateways og remote access til fjernservice opgaver.

industrielt netværk
Wexøes lager

Kundeorienterede løsninger

Vi sikrer vores kunder hurtigere time to market. Som åben og fleksibel partner har vi med kundetilpasset logistik og løsninger samt et stort lager i Danmark skabt et setup, hvor vi kan være tæt på kunderne og deres behov. Dermed kan vi tilbyde en lang række kundeorienterede løsninger.

Læs mere

Øvrige løsninger

Hager modulkomponenter
industrielle kapslinger
Værktøjer fra Wexøe
”Labs on Wheels” – et unikt tilbud der øger din konkurrenceevne
festo-automation
Hummel forskruninger

Industrielle kapslinger

Kapsling af maskiner er vigtigt for at sikre operatøren imod stød eller andre risici ved håndteringen af maskinen og for at undgå skade på det elektriske udstyr i maskinen. I samarbejde med markedets førende leverandører tilbyder vi løsninger til kapsling af maskiner i høj kvalitet og med fokus på både sikkerhed og øget produktivitet. Dette gør sig også gældende for 19” rack til data- og serverapplikationer.

Vi styrker dine kompetencer

Det kan være uoverskueligt i en travl hverdag at sætte sig ind i nye muligheder og regler. René, Per og Jari har stor fokus på at opdatere vores kunders faglige niveau gennem kurser og webinarer.

Modtag
nyheder fra Wexøe A/S

Modtag relevante nyheder om produkter og services.
Tilmeld her
Du kan til enhver tid afmelde igen.
close-link
Modtag nyhedsmail