Til tavlebyggere

Wexøes afdeling for Industri Teknik hjælper tavlebranchen til bedre konkurrenceevne
Branchen efterspørger optimering i arbejdsgangen i hverdagen og ekstra arbejdskraft i perioder med spidsbelastning. Optimering dækker alt lige fra optimering af drift, af produktkvalitet, af logistik, af indkøb og af selve arbejdsopgaverne.

Gennem mange år har Wexøes montageafdeling hjulpet tavlebranchen med bearbejdning af kapslinger, isætning af forskruninger, store og små serier af færdigmonterede tavler, rack, kasser og andre kundespecifikke opgaver.

Fokus på at sikre produktivitet og driftssikkerhed i tavlebranchen.

Brug os til sparring og få optimeret logistikken med just-in-time leverancer og udnyt vores ekspertise med special tilpasninger fra eget værksted, og vores løsninger fra anerkendte kvalitetsleverandører – svarende til 80 % af de produkter, der typisk anvendes hos tavlebyggeren.

”Vi er din sparringspartner, når det drejer sig om specielt industri godkendte kapslinger, rack, forskruninger og stik mm – og også gerne ”arme og ben” i forbindelse med special designede produkter eller modificerede standardprodukter.

Vi tilbyder løsninger fra anerkendte kvalitetsleverandører og er desuden specialister indenfor IOT som gateways og remote access til fjernservice opgaver.

industrielt netværk
Wexøes lager

Kundeorienterede løsninger

Vi sikrer vores kunder hurtigere time to market. Som åben og fleksibel partner har vi med kundetilpasset logistik og løsninger samt et stort lager i Danmark skabt et setup, hvor vi kan være tæt på kunderne og deres behov. Dermed kan vi tilbyde en lang række kundeorienterede løsninger.

Læs mere

Øvrige løsninger

Hager modulkomponenter
industrielle kapslinger
Værktøjer fra Wexøe
”Labs on Wheels” – et unikt tilbud der øger din konkurrenceevne
festo-automation
Hummel forskruninger

Opmærkning

Industrielle kapslinger

Kapsling af maskiner er vigtigt for at sikre operatøren imod stød eller andre risici ved håndteringen af maskinen og for at undgå skade på det elektriske udstyr i maskinen. I samarbejde med markedets førende leverandører tilbyder vi løsninger til kapsling af maskiner i høj kvalitet og med fokus på både sikkerhed og øget produktivitet. Dette gør sig også gældende for 19” rack til data- og serverapplikationer.

Vi styrker dine kompetencer

Det kan være uoverskueligt i en travl hverdag at sætte sig ind i nye muligheder og regler. René, Per og Jari har stor fokus på at opdatere vores kunders faglige niveau gennem kurser og webinarer.

Få seneste nyt direkte
i din mailboks

Modtag relevante nyheder om produkter og services.
Tilmeld her
Du kan til enhver tid afmelde igen.
close-link
Modtag nyhedsmail 

Deltag nu
close-link
GET FREE AUDIT