Til tavlebyggere

Hos Wexøe Industry er vi en erfaren og professionel samarbejdspartner i tavlebranchen. Vi kender udfordringerne, og ved hvordan vi kan skabe værdi gennem kvalitetsløsninger, just-in-time leverancer og digitale værktøjer, der optimerer daglige arbejdsgange.

Vores kunder opnår optimerede arbejdsgange. Som partner med fokus på produktivitet og driftssikkerhed udarbejder vi i samarbejde med kunder den løsning, der samlet sikrer størst værdi. Vi involverer os i samarbejdet, skaber smidige processer og fokuserer på at være en hurtig og fleksibel partner med høj teknisk faglighed, løsninger fra anerkendte leverandører og tilbud som dag-til-dag-levering og hurtig kundesupport.

Løsninger til optimering

Tavlebranchen kalder på procesoptimeringer, og som erfaren og professionel samarbejdspartner er vi klar til at hjælpe. Vi har fokus på produktivitet og driftssikkerhed og tilbyder sparring, høj teknisk viden og mere end 80 % af de produkter, der anvendes hos tavlebyggeren. Det åbner muligheder for at skabe samlet værdi. Vi tilbyder løsninger fra anerkendte kvalitetsleverandører og er desuden specialister indenfor IOT som gateways og remote access til fjernservice opgaver.

Kundeorienterede løsninger

Vi sikrer vores kunder hurtigere time to market. Som åben og fleksibel partner har vi med kundetilpasset logistik og løsninger samt et stort lager i Danmark skabt et setup, hvor vi kan være tæt på kunderne og deres behov. Dermed kan vi tilbyde en lang række kundeorienterede løsninger.

hager gamma målerramme
Hager modulkomponenter
industrielle kapslinger
Klauke værktøj
”Labs on Wheels” – et unikt tilbud der øger din konkurrenceevne
festo-automation
Hummel forskruninger

Se vores kvalitetsbrands

Som lokal partner og ekspert i et af verdens førende automationsbrands udarbejder vi med vores kunder den rette løsning med fokus på produktivitet og driftssikkerhed. Vi arbejder kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte partnere og driftssikre løsninger.
Klik her for at se vores kvalitetsbrands.