Til slutbrugere

Hos Wexøe Industry har vi mange års erfaring i at levere professionelle automationsløsninger til slutbrugere specielt i fødevare- og medicinalbranchen. Vi kender udfordringerne, og ved hvordan vi kan skabe værdi gennem kvalitetsløsninger, just-in-time leverancer og digitale værktøjer, der optimerer daglige arbejdsgange.

Vi hjælper vores kunder i fortrinsvis fødevare- og medicinalbranchen til at  opnå optimerede arbejdsgange og højere produktivitet.

Som autoriseret partner for Rockwell Automationsløsninger har vi stor på produktivitet og driftssikkerhed og udarbejder  i samarbejde med vores kunder den løsning, der samlet sikrer størst værdi.

Vi involverer os i samarbejdet, skaber smidige processer og fokuserer på at være en hurtig og fleksibel partner med høj teknisk faglighed, løsninger fra anerkendte leverandører og tilbud som dag-til-dag-levering og hurtig kundesupport.

Løsninger til optimering

Vi har fokus på produktivitet og driftssikkerhed og tilbyder sparring, høj teknisk viden og lagerfører mere end 80 % af de produkter, der anvendes af slutbrugere. Det åbner muligheder for at skabe samlet værdi.

Kundeorienterede løsninger

Vi sikrer vores kunder hurtigere time to market. Som åben og fleksibel partner har vi med kundetilpasset logistik og løsninger samt et stort lager i Danmark skabt et setup, hvor vi kan være tæt på kunderne og deres behov. Dermed kan vi tilbyde en lang række kundeorienterede løsninger.

Øvrige løsninger

Partex opmærkning og identifikation af ledninger, kabler, rør og komponenter
cyber security
Smart machines fra Rockwell Automation
industrielle kapslinger
Værktøjer fra Wexøe
”Labs on Wheels” – et unikt tilbud der øger din konkurrenceevne
festo-automation
Hummel forskruninger
pakkemaskine med Smart Machines
maskinsikkerhed

Ergonomiske arbejdsborde

En ergonomisk korrekt indrettet arbejdsplads i kontrolrum i industrien, medico- og fødevarebranchen er forudsætningen for medarbejdernes trivsel og resultat.

Konsulentbistand – maskinsikkerhed

Mangelfuld sikkerhed eller manglende overensstemmelse med gældende lovgivning kan udløse store bøder til maskinbyggeren. Vi tilbyder en række serviceydelser, hvor du på konsulentbasis kan få vurderet og evalueret din maskine.

Få seneste nyt direkte
i din mailboks

Modtag relevante nyheder om produkter og services.
Tilmeld her
Du kan til enhver tid afmelde igen.
close-link
Modtag nyhedsmail 

Deltag nu
close-link
GET FREE AUDIT