Til rådgivere & systemintegratorer

Hos Wexøe Industry har vi mange års erfaring i at levere professionelle løsninger til rådgivere og systemintegratorer. Vi kender udfordringerne, og ved hvordan vi kan skabe værdi gennem kvalitetsløsninger, just-in-time leverancer og digitale værktøjer, der optimerer daglige arbejdsgange.

Vores kunder opnår optimerede arbejdsgange. Som partner med fokus på produktivitet og driftssikkerhed udarbejder vi i samarbejde med kunder den løsning, der samlet sikrer størst værdi. Vi involverer os i samarbejdet, skaber smidige processer og fokuserer på at være en hurtig og fleksibel partner med høj teknisk faglighed, løsninger fra anerkendte leverandører og tilbud som dag-til-dag-levering og hurtig kundesupport.

Løsninger til optimering

Vi har fokus på produktivitet og driftssikkerhed og tilbyder sparring, høj teknisk viden og lagerfører mere end 80 % af de produkter, der anvendes af rådgivere & systemintegratorer. Det åbner muligheder for at skabe samlet værdi.

Kundeorienterede løsninger

Vi sikrer vores kunder hurtigere time to market. Som åben og fleksibel partner har vi med kundetilpasset logistik og løsninger samt et stort lager i Danmark skabt et setup, hvor vi kan være tæt på kunderne og deres behov. Dermed kan vi tilbyde en lang række kundeorienterede løsninger.

Øvrige løsninger

industrielle kapslinger
”Labs on Wheels” – et unikt tilbud der øger din konkurrenceevne
festo-automation
pakkemaskine med Smart Machines
maskinsikkerhed

Se vores kvalitetsbrands

Som lokal partner og ekspert i et af verdens førende automationsbrands udarbejder vi med vores kunder den rette løsning med fokus på produktivitet og driftssikkerhed. Vi arbejder kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte partnere og driftssikre løsninger.
Klik her for at se vores kvalitetsbrands.

Flemming Erichsen

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller en udfordring, du gerne vil have sparring omkring?

Flemming Valentin Erichsen
Produktchef
Tlf. 2011 0443
fer@wexoe.dk

Følg os på LinkedIn

Hvis du følger os på linked-in vil du løbende blive holdt opdateret omkring webinarer, kurser, interessante whitepaper mv.

Få seneste nyt direkte
i din mailboks

Modtag relevante nyheder om produkter og services.
Tilmeld her
Du kan til enhver tid afmelde igen.
close-link
Modtag nyhedsmail 

Deltag nu
close-link
GET FREE AUDIT