Til OEM

Hos Wexøe Industry leverer vi globale løsninger til store dele af den danske industri især elektronik- og medicoindustrien. Vi har stor erfaring med in-design af kundetilpassede løsninger til OEM-projekter, hvor vi sikrer optimale og langsigtede resultater gennem vores høje tekniske faglighed og stærke netværk af anerkendte leverandører.

Vores kunder opnår leveringssikkerhed og langsigtet værdiskabende samarbejde. Vi er den moderne, danske industris partner både inden for komplette løsninger, specialløsninger og enkelte, men afgørende komponenter. Vores tilgang sikrer time to market, fordi vi er nemme og hurtige at arbejde med pga. af vores store markedskendskab, høje faglige indsigt og vores netværk af anerkendte, globale leverandører af kvalitetskomponenter inden for elktro-mekanik.

Løsninger på alle niveauer

Hos Wexøe Industry har vi de dybe kompetencer til at sparre og supportere i alle faser fra idé til produktion. Med vores store erfaring og omfattende specialisering tilbyder vi ekspertise i OEM-projekter, komplette løsninger og specialløsninger.

Gennem vores store netværk af anerkendte leverandører, sikrer vi komponenter i høj kvalitet. Samtidig tilbyder vi effektiv logistik og lokal lagerføring også på lang sigt. Vi har kort sagt setuppet til et stabilt og langvarigt partnerskab.

Vi har branchens stærkeste produktsortiment inden for

Hummel forskruninger

Se vores kvalitetsbrand

Som lokal partner og ekspert i et af verdens førende automationsbrands udarbejder vi med vores kunder den rette løsning med fokus på produktivitet og driftssikkerhed. Vi arbejder kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte partnere og driftssikre løsninger.
Klik her for at se vores kvalitetsbrands.