Smart machines

Større produktivitet med globalt anvendt teknologi

Som lokal distributør af markedets førende brand tilbyder vi løsninger til Smart Machines med anerkendt teknologi. Vores partner, Rockwell Automation, har videreudviklet CompactLogix-serien til en endnu mere innovativ og kompakt PAC-løsning, som i kombination med softwaren Studio 5000 sætter nye globale standarder for løsninger til Smart Machines. Dermed sikres vores kunder nøjagtig den løsning, som kræves til en given applikation.

Når alle sensorer på maskinen kobles på et fælles netværk, og vedligehold og indkøring optimeres, forbedres de samlede omkostninger på en Smart Machine markant i forhold til en traditionelt opbygget maskine. Med vores løsninger til Smart Machines er alt elektronisk udstyr i maskinen tilsluttet det samme netværk via hhv. én hardwareplatform og én softwareplatform, hvilket sikrer en stabil drift.

Totalt overblik med smart intelligens

Smart Machines er en selv-overvågende-maskine, hvor alle maskinens Smart Sensors har integreret intelligens. Hvis en Smart Sensor eksempelvis er ved at komme uden for sit arbejdsområde aktiveres en pre-warning via systemet, som underretter operatøren om behovet for vedligehold. Dermed opnår operatøren totalt overblik og får mulighed for at planlægge vedligehold, hvilket er med til at mindske nedetid i produktionen.

Industrial Augmented Reality
smart machines
Konsulent

Få nyt om løsninger til smart machines

Med vores nyhedsbrev kan du løbende holde dig opdateret på løsninger inden for smart machines, læse casehistorier og blive orienteret om kommende kurser og undervisningsforløb.