Smart Machinery og Smart Sensors

Smart Machines øger produktiviteten

Hos Wexøe skaber vi løsninger til Smart Machinery, der mindsker fejlinformationer og sikrer vores kunder en stabil drift med den performance, som de har behov for mellem store applikationer.

Ved at alle sensorer på maskinen kobles på et fælles netværk, og når vedligehold og indkøring optimeres, forbedres de samlede omkostninger på en Smart Machinery markant i forhold til en traditionelt opbygget maskine. Med vores løsninger til Smart Machinery er alt elektronisk udstyr i maskinen tilsluttet det samme netværk via hhv. én hardwareplatform og én softwareplatform, hvilket sikrer en stabil drift.

Totalt overblik med smart intelligens

Smart Machinery er en selv-overvågende-maskine, hvor alle maskinens Smart Sensors har en integreret intelligens. Hvis en Smart Sensor eksempelvis er ved at komme uden for sit arbejdsområde aktiveres en pre-warning via systemet, som underretter operatøren om behovet for vedligehold. Dermed opnår operatøren totalt overblik og får mulighed for at planlægge vedligehold, hvilket er med til at mindske nedetid i produktionen.

  1. Læs mere om Smart Sensors her

Øget produktivitet med globalt anvendt teknologi

Som lokal distributør af markedets førende brands skaber vi altid løsninger til Smart Machinery med anerkendt teknologi. Vores partner, Rockwell Automation, har videreudviklet CompactLogix-serien til en endnu mere innovativ og kompakt PLC-løsning, der i kombination med softwaren Studio5000 sætter nye globale standarder for løsninger til Smart Machinery. Dermed er vores kunder sikret den performance, som de har behov for mellem store applikationer.

  1. Læs mere om Smart Machines her

Få nyt om løsninger til smart machinery

Med vores nyhedsbrev kan du løbende holde dig opdateret på løsninger inden for smart machinery, læse casehistorier og blive orienteret om kommende kurser og undervisningsforløb.