Safety

Driftssikre løsninger til maskiner

Som ansvarlig partner tilbyder vi løsninger inden for sikkerhed til maskiner med en overskuelig diagnosticering og integreret smart intelligens fra Rockwell Automation.

Manglende maskinsikkerhed eller manglende overensstemmelse med gældende lovgivning kan udløse store bøder til maskinbyggere. Derfor tilbyder vi, som ansvarlig partner, vejledning og løsninger samt løbende kurser inden for maskinsikkerhed.

Overskuelig diagnosticering med førende teknologi

Som lokal distributør af Rockwell Automation kan vi tilbyde markedsførende løsninger med intelligente sikkerhedsenheder og smarte styresystemer, der er enkle at installere og med mulighed for opkobling på flere forskellige devices. Dermed får operatøren bedre overblik over maskinens funktionalitet og adgang til overskuelig diagnosticering af maskinsikkerheden.

Onsite vurdering optimerer maskinsikkerheden

I samarbejde med vores kunder udvikler vi driftssikre løsninger med udgangspunkt i en grundig risikovurdering af vores kunders maskiner. Vurderingen foregår onsite hos kunderne, ved at vi kategoriserer risiciene ved en maskine ud fra gældende sikkerhedskrav. Dermed kan vi hurtigt afgøre, hvilket sikkerhedsudstyr der er nødvendigt.

Få nyt om løsninger til maskinsikkerhed

Med vores nyhedsbrev kan du løbende holde dig opdateret på vores løsninger inden for safety, læse casehistorier og blive orienteret om kommende kurser og undervisningsforløb.