Rockwell Automation

Enkel og innovativ omstilling

Som strategisk partner og medlem af Rockwell Automation PartnerNetwork™ kan vi tilbyde de bedste automationsløsninger leveret med dansk ekspertise.

Rockwell Automation PartnerNetwork

Vores kunder efterspørger fleksibelt og effektivt udstyr, som optimerer produktiviteten og øger virksomhedens tilpasningsevne. Som medlem af Rockwell Automation PartnerNetwork™ har vi adgang til komponenter fra markedets førende leverandører og kan dermed udvikle de mest innovative løsninger, der hurtigt kan integreres i driften.

Strategisk samarbejde forenkler implementeringen

Samarbejdet i partnernetværket bidrager til at strømline vores kunders forsyningskæde og forenkler implementeringen af fremtidens automationsløsninger. Som strategisk partner og medlem af Rockwell Automation PartnerNetwork™ anerkendes vores høje tekniske faglighed og evne til at levere større kundetilpassede løsninger gennem vores udvalg af komplementære produkter, der er designet til at kunne fungere sammen med produkter fra Rockwell Automation.

Lokal partner med hurtig leverance af komplette løsninger

Vi er den moderne, danske industris partner både inden for komplette løsninger, specialløsninger og enkelte, men afgørende komponenter. Vores strategiske samarbejde med Rockwell Automation styrker den lokale kundesupport og sikrer vores kunder hurtig dag-til-dag leverancer af automationsløsninger fra markedets førende brands.

Få nyt om globalt anvendte automationsløsninger

Med vores nyhedsbrev kan du løbende holde dig opdateret på løsninger inden for Rockwell Automation, læse casehistorier og blive orienteret om kommende kurser og undervisningsforløb.