Remote access og IIot

Remote access og IIot

Hos Wexøe skaber vi løsninger til remote access og IIoT, så virksomheden får hurtig og sikker adgang til cloud-løsninger og egne maskiner verden over. I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi løsninger til fejlfinding, overvågning og fjernprogrammering og med fokus på samlet drift og TCO.

Med de rette remote access- og IIoT-løsninger opnår vores kunder og effektivitet og fleksibilitet i virksomhedens drift. Vi har den høje tekniske faglighed og markedets stærkeste brands til at sikre den optimale løsning, og som partner har vi samtidig fokus på, at de samlede, langsigtede omkostninger er holdt nede. Desuden kan vi tilbyde effektiv projektstyring.

Remote access-løsninger med førende teknologi

Vi sikrer hurtig og sikker adgang til virksomhedens maskiner verden over, med industrielle VPN routere, fejlfinding, overvågning og fjernprogrammering via sikker VPN adgang til PLC styringer.

Som dansk distributør af eWON fra HMS Networks tilbyder vi en række førende og gennemtestede løsninger, der blokerer for al indadgående trafik, men leverer nem og effektiv adgang ud af virksomheden. Der kan eksempelvis programmeres centralt frem for lokalt on site.

IIoT-løsninger til den effektive drift

Udnyt mulighederne ved at have data i fleksible cloud-løsninger. Vi tilbyder eWON Flexy-serien, der gør det let og enkelt at logge data i automations- og procesudstyr så som PLCer – uden at skulle ændre i konfigurationen. Serien understøtter både Rockwell PLC, Siemens PLC og mange andre, og det vil være samme nemme måde at logge data på. Løsningen gør det let at komme i gang med IIoT på få timer.

Vi tilbyder løsninger inden for:

  1. VPN Server for automationsløsninger
  2. IIoT og dataindsamling

Kvalitet sikrer driftssikkerhed

Sammen med vores kunder skaber vi den optimale samlede løsning med fokus på langsigtet energioptimering, produktivitet og driftssikkerhed. Derfor arbejder vi kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte leverandører og driftssikre løsninger.

Se vores kvalitetsbrands her.