Remote access og gateways

Fjernadgang til maskiner i hele verden

Hos Wexøe skaber vi løsninger til remote access og IIoT, der giver vores kunder hurtig og sikker adgang til egne maskiner verden over og lagring af data.

Ved tekniske fejl på maskiner er der akut behov for, at kunne undersøge og udbedre fejlen og dermed mindske nedetid og driftstop. Tidligere var det nødvendigt, at maskinbyggere var fysisk tilstede ved en maskine, for at kunne identificere en fejlkilde. Men med vores løsninger til remote access er det muligt at opnå hurtig og sikker fjernadgang til maskiner verden over, hvilket giver fleksibilitet og effektivitet i den daglige drift. Det er muligt at opsætte løsningen og få information om driftstatus via bl.a. SMS.

Overvågning og service – internt og eksternt

Remote access kan bruges internt i virksomheden på eget netværk til overvågning af drift og vedligehold. Løsningen kan også anvendes eksternt mellem maskinbygger og slutkunde til overvågning, fejlfinding og service. Via smarte cloud-løsninger lagres data om maskinernes drift, som maskinbyggeren har mulighed for at tilgå og analysere med henblik på at optimere slutkundens drift over tid.

Løsninger fra førende brands på markedet

Sammen med vores kunder skaber vi den optimale løsning med fokus på langsigtet energioptimering, produktivitet og driftssikkerhed. Som dansk distributør for HMS Networks og ProSoft tilbyder vi en række førende og gennemtestede løsninger, der sikrer hurtig og sikker adgang til virksomhedens maskiner verden over via en sikker VPN-adgang til PLC styringer.

Firmaet MultiCheck anvender remote access løsning fra HMS. Hør om deres erfaringer.

Modbus Serial og Modbus TCP/IP kommunikation samt Modbus addressering, data struktur, funktionskoder og overvejelser i forbindelse med fysiske netværk. RS232, RS485, RS422 and Ethernet topologier.

Firmaet MAAC har sparet mellem 50-70% af deres supportomkostninger.

Læs hvordan

Rene Lind

Kontakt

Rene Lind
Commercial Engineer
Telefon: 2888 5452

Få nyt om remote access og automationsløsninger

Med vores nyhedsbrev kan du løbende holde dig opdateret på vores cases og løsninger inden for remote access, og blive orienteret om kommende kurser og undervisningsforløb.