Pneumatik & mekanisk automation

Som ansvarlig partner og i samarbejde med markedets førende brand, Festo, tilbyder vi løsninger inden for pneumatik og akse mekanik.

Festos kerneprogram til automation

Festo tilbyder standardprodukter i høj kvalitet og til en konkurrencedygtig pris, som kan håndtere ca. 80% af alle standardopgaver inden for pneumatisk og elektrisk automation. Produkterne leveres fra lager fra 13 Service centre til hele verden

Find hurtigt det produkt du søger

White papers

Overvejelser i forbindelse med valg af pneumatisk styrede aktuatorer og slæder

Pneumatisk styrede aktuatorer og slæder er “arbejdshestene” i industriel automation. Det er et gennemprøvet koncept, tilpasset det stigende antal applikationer, hvor de særlige fordele ved konceptet resulterer i bedre udbytte.

Læs whitepaper

Stempel spoleventil (piston spool) eller skubventil (poppet)?

Den stigende efterspørgsel efter ventiler de senere år har ført til en ekstrem udvidelse af teknologier og typer, modeller og egenskaber.

Den mest almindelige er skubventilen og stempel spoleventilen. Men der er mange andre teknologier, der med succes kan anvendes i planlægningen af et projekt.

Men det kræver  dog indgående kendskab til området, for at udvælge netop det rette komponenter.

Få overblik over mulighederne i dette  whitepaper

Bedre produktivitet med optimalt polstret cylindere

Med den korrekte ende-stops polstring er det muligt signifikant at øge effektiviteten af hele det pneumatiske system.

Når anvendt til fulde kan det forbedre cykel tider og reducere komponentstørrelsen.

Det skyldes ene og alene at en god ende-stops polstring reducerer påvirkningskraften, der genereres ved skiftende belastning og ekstrem dynamisk stress – faktorer der spiller en afgørende rolle, når man definerer fremføringstiden og -hastigheden for pneumatiske cylindere.

Download whitepaper

Festos produktkategorier

Oliver Ahnstrøm

Kontakt

Oliver Ahnstrøm
Produktchef
Automation & IoT
Telefon: 2869 0617
[email protected]

Få nyt om vores løsninger fra Festo

Med vores nyhedsbrev kan du løbende holde dig opdateret på vores løsninger fra Festo, læse casehistorier og blive orienteret om kommende kurser og undervisningsforløb.