Kundetilpassede løsninger

Montagehjælp

Hos Wexøe har vi siden 1958 leveret kundetilpassede løsninger og montage til den danske el-branche. Med markedets stærkeste brands sammensætter vi de specifikke løsninger i egen montageafdeling, hvilket sikrer høj kvalitet og hurtig håndtering tæt på kunden.

Vores kunder opnår tilpassede kvalitetsløsninger, som vi kan levere hurtigt og med en stor grad af fleksibilitet. Som teknisk samarbejdspartner har vi indsigten til at sparre om de bedste løsninger, og vi kan efterfølgende levere dem fra vores egen montageafdeling. Vi udfører montage ud fra markedets stærkeste brands, og kombineret med professionel kundeservice, stort engagement og fleksibilitet i samarbejdet og fuldautomatisk lager og logistik kan vi altid tilbyde præcise kvalitetsløsninger hurtigt.

Kundetilpassede løsninger og montage af alt i kunststof og metal

Hos Wexøe Installation tilbyder vi tilvirkning/forarbejdning af alle produkter i kunststof og metal, såsom kanaler, rack, kasser og klemmer samt eksempelvis rækkeklemmer leveret færdigmonteret på DIN-skinner klar til fortrådning i montagekasser. Vores montageafdeling er udstyret med bore- og fræsemaskiner samt en CNC-maskine, som med stor præcision og hurtighed kan lave alle former for huller til stik og forskruninger. CNC-maskinen kan programmeres på baggrund af hhv. en autocad-tegning (IGES/DXF) eller blot en håndtegning fra kunden.

Hurtige og fleksible montageløsninger

Gennem vores montage sørger vi for kort leveringstid og stor fleksibilitet. Vi kører også gerne små serier og kan forholdsvist nemt omprogrammere vores maskiner til nye opgaver, og kan dermed tilbyde en leveringstid på typisk 2-3 arbejdsdage alt efter opgavens omfang.

Læs mere i vores folder

trolley

Flemming Erichsen

Kontakt

Flemming Valentin Erichsen
Produktchef
Telefon: 2011 0443
[email protected]