Til maskinbyggere

Hos Wexøe Industry har vi mange års erfaring i at levere professionelle løsninger til maskinbyggere. Vi kender udfordringerne, og ved hvordan vi kan skabe værdi gennem kvalitetsløsninger, just-in-time leverancer og digitale værktøjer, der optimerer daglige arbejdsgange.

Hos Wexøe har vi stor fokus på at styrke maskinbyggerens produktivitet og driftssikkerhed. I tæt samarbejde med vores kunder udarbejder vi netop den løsning, der samlet sikrer størst værdi.

Vores dygtige medarbejdere involverer sig i samarbejdet, skaber smidige processer og fokuserer på at være en hurtig og fleksibel partner med høj teknisk faglighed, løsninger fra anerkendte leverandører og tilbud som dag-til-dag-levering og hurtig kundesupport.

Løsninger til optimering

Vi har fokus på produktivitet og driftssikkerhed og tilbyder sparring, høj teknisk viden og lagerfører mere end 80 % af de produkter, der anvendes hos maskinbyggeren. Det åbner muligheder for at skabe samlet værdi. Vi tilbyder løsninger fra anerkendte kvalitetsleverandører og er desuden specialister indenfor IOT som gateways og remote access til fjernservice opgaver.

Kundeorienterede løsninger

Vi sikrer vores kunder hurtigere time to market. Som åben og fleksibel partner har vi med kundetilpasset logistik og løsninger samt et stort lager i Danmark skabt et setup, hvor vi kan være tæt på kunderne og deres behov. Dermed kan vi tilbyde en lang række kundeorienterede løsninger.

Tip til, hvordan du som maskinbygger bliver dine kunders foretrukne leverandør

Digital tvilling

Emulate 3D_Digital tvilling

Med Emulate 3D fra Rockwell Automation kan maskinbyggere lave en ”Digital Twin” dvs. en virtuel model, af en maskine og op til et helt produktionsanlæg, som på alle væsentlige områder i den virtuelle verden opfører sig, som det rigtige anlæg gør i den fysiske verden. Emulate 3D kan således anvendes til simulering og emulering og dermed kan maskinbyggeren spare tid, omkostninger og afkorte time-to-market.

Se også vores andre løsninger

cyber security
Smart machines fra Rockwell Automation
industrielle kapslinger
Værktøjer fra Wexøe
”Labs on Wheels” – et unikt tilbud der øger din konkurrenceevne
festo-automation
Hummel forskruninger
pakkemaskine med Smart Machines

Opmærkning

maskinsikkerhed

Se vores kvalitetsbrands

Som lokal partner og ekspert i et af verdens førende automationsbrands udarbejder vi med vores kunder den rette løsning med fokus på produktivitet og driftssikkerhed. Vi arbejder kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte partnere og driftssikre løsninger.
Klik her for at se vores kvalitetsbrands.

Følg os på LinkedIn

Hvis du følger os på linked-in vil du løbende blive holdt opdateret omkring webinarer, kurser, interessante whitepaper mv.

Få seneste nyt direkte
i din mailboks

Modtag relevante nyheder om produkter og services.
Tilmeld her
Du kan til enhver tid afmelde igen.
close-link
Modtag nyhedsmail 

Deltag nu
close-link
GET FREE AUDIT